HomeSalutEntra en funcionament l’ampliació del Consultori Local de Jesús

Entra en funcionament l’ampliació del Consultori Local de Jesús

El Consultori Local de Jesús ja disposa de nous espais per a atendre l’activitat del centre, mentre continua el procés per a la construcció del nou consultori. Aquesta ampliació ha permès guanyar tres noves consultes, destinades a medicina general, consulta d’infermeria i consulta polivalent, que serviran per fer front a les necessitats més immediates de la població de referència i, a més a més, facilitar les condicions de treball dels professionals.

L’obra d’ampliació del Consultori Local de Jesús ha suposat una inversió per part de l’ICS Terres Ebre d’aproximadament 60.000 €.

Foto: Cedida

Nou consultori local de Jesús

Actualment, s’està revisant el projecte executiu per a la construcció del nou consultori local a l’EMD, i poder iniciar així la fase de licitació de l’obra durant el mes de març 2023.

Aquesta obra permetrà disposar d’espais assistencials més adequats i millorar l’accessibilitat, amb un augment significatiu de les sales de consulta, que seran 9 en total, incloent 4 sales de consulta mèdica, 4 de consulta d’infermeria i una sala de consulta polivalent/extraccions, tractaments d’emergència i observació. A més, hi haurà una aula de formació per a grups i educació sanitària.

Foto: Cedida

El Servei Català de la Salut va encarregar la licitació del projecte a Infraestructures.cat amb un pressupost previst de gairebé 1.600.000 € i l’objectiu que l’equipament entri en funcionament l’any 2024.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies