HomeSocietatEs constitueix el Consell de Riumar amb la continuïtat d'Eutimio Mauri com...

Es constitueix el Consell de Riumar amb la continuïtat d’Eutimio Mauri com a president

Este dijous s’ha celebrat la sessió de constitució del Consell de Riumar per al mandat 2023 – 2027, derivat del resultat de les eleccions municipals del passat mes de maig.

Novament, per tercera vegada consecutiva, i a proposta de l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, serà Eutimio Mauri la persona encarrega de presidir este òrgan durant els propers anys.

El Consell de Riumar, que es va posar en funcionament l’any 2015, és un òrgan de desconcentració territorial que té la clara finalitat de treballar per impulsar el nucli de Riumar. En este sentit, este òrgan disposa de 12 representants, 4 dels quals assumeixen una funció executiva per tal de vetllar pel dia a dia del nucli, i projectar accions de futur. En este, a Eutimio Mauri l’acompanyen el vicepresident d’Acció Institucional, Joan Bertomeu, el vicepresident d’Acció Urbana, José Maria Sapinya, i el vicepresident d’Acció Turística, Miguel Bellaubí.

Durant la seua intervenció, el president del Consell de Riumar, Eutimio Mauri, ha ressaltat i ha posat en valortota la feina i tot el treball incansable que durant estos anys s’ha efectuat a Riumar i ha permès transformar el nucli i convertir-lo en un dels nuclis d’atracció turística més rellevants del territori i del país”. Mauri ha detallat que “este canvi ha estat fruït de la inversió constant en infraestructures, en equipaments i nous serveis per als veïns i veïnes, i per a la gent que ens visita”. De fet, este mateix any, a Riumar s’ha inaugurat la Depuradora i també la Llotja de Peix al Port. A banda, a hores d’ara s’estan executant les obres de millora de la carretera d’accés al nucli, amb l’adequació del carril bici i la instal·lació d’enllumenat.

Per la seua banda, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha avançat que “el procés de transformació de Riumar no ha finalitzat. Hem de continuar dotant el nucli dels equipaments i dels espais necessaris per continuar avançant i per consolidar Riumar com un pol d’atracció turística i econòmica”. De fet, Soler ha explicat que actualment s’estan licitant les obres d’ampliació del Consell de Riumar i de construcció de l’Àgora, un espai que ha de permetre fomentar la cohesió social al nucli. Està previst que les obres es puguen iniciar al final d’este any.

La composició actual del Consell de Riumar s’estableix de la següent manera: Eutimio Mauri, José Maria Sapiña, Olga Pérez, Enrique Bonet i Adrian Misaras (representants Enlairem), Juan Bertomeu (nomenament d’alcaldia), Isabel Roman i Lucia Prats (representants ERC), Gerard Fresquet (FECOTUR), Joel Bonet (Club Nàutic de Riumar), Juan Miguel Bellaubí (Associació de Veïns de Riumar), Laura Gracia (Riumar Associació).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies