HomeSense categoriaEspecial campanya de la renda 2020 al Setmanari l'EBRE

Especial campanya de la renda 2020 al Setmanari l’EBRE

TERRES DE L’EBRE // El 7 d’abril va començar el termini per a presentar la declaració de la renda, que s’allargarà fins al 30 de juny.

L’edició número 976 del setmanari L’EBRE li va dedicar un especial per parlar sobretot dels canvis marcats per les conseqüències de la pandèmia i, sobretot, per l’ERTO que han sofert centenars de milers de persones i que hauran de veure de quina manera els afecta a la seua declaració.

A partir del 4 de maig es podrà començar a demanar cita prèvia per a realitzar la renda a través de via telefònica o bé a partir del 27 de maig, si és de manera presencial a les oficines de l’Agència Tributària. Totes les persones que facen la declaració per via electrònica hauran de tenir DNI electrònic, certificat electrònic, clau PIN o número de referència per a poder fer estos tràmits.

Les persones que prefereixen fer-ho de forma telefònica poden fer-ho de dilluns a divendres de 9.00 hores del matí fins a les 19.00 hores de la tarda, al telèfon 901 22 33 44 o al 915 53 00 71. Per contra, tots aquells que no facen la declaració dins de les dates establertes, poden arribar a tenir una sanció econòmica.

 

Tot l’especial de L’EBRE es pot consultat en este enllaç · Especial campanya de la renda 2020 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 21

Últimes notícies