HomePolíticaEsquerra reclama la reobertura de l'Oficina de la Seguretat Social de Móra...

Esquerra reclama la reobertura de l’Oficina de la Seguretat Social de Móra d’Ebre

La candidata republicana al Congrés per les Terres de l’Ebre, Norma Pujol, acompanyada dels candidats al Senat per la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, Joan Aubanell i Marta Montagut, ha recordat que el març de 2021 el Govern espanyol va decidir tancar l’Oficina de la Seguretat Social de Móra d’Ebre –la qual donava un servei d’atenció presencial a la gent del Priorat, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre– arran de la jubilació d’un dels dos treballadors que tenia, i que permetia fer tràmits sobre la vida laboral, viduïtat, a més de gestionar prestacions de maternitat o discapacitat, entre d’altres.

Per este motiu la candidata al Congrés ha volgut recordar que “esquerra Republicana no defallirem i continuarem defensant la reobertura d’aquest servei tan necessari. És el PSOE qui va tancar l’Oficina de la Seguretat Social de Móra d’Ebre i qui, malgrat el compromís del ministre i la moció d’Esquerra que els socialistes mateixos van aprovar al Senat, no han volgut reobrir-la”, qualificant la demanda “de qüestió de justícia social”. A més, ha destacat que des del Congrés va interpel·lar al ministre Escrivà perquè reobrís l’Oficina igual que havia fet amb la de Montblanc.

Pujol ha afirmat que “Defensar la Ribera d’Ebre, defensar la Terra Alta i defensar el Priortat és defensar la reobertura de l’Oficina de la Seguretat Social de Móra d’Ebre” i ha fet una crida a tenir memòria i recordar que Esquerra Republicana és el vot útil per garantir la seua defensa.

D’altra banda, el cap de llista pel Senat, Jordi Gaseni, ha afirmat que el tancament de l’oficina de Móra d’Ebre “comporta la retallada de serveis públics i el despoblament de serveis bàsics dels nostres pobles”. A més, ha apuntat que l’actual candidat socialista al Senat per Tarragona, Manel de la Vega, va votar favorablement la moció d’Esquerra Republicana que instava el govern espanyol a la reobertura de l’Oficina de Móra d’Ebre.

El cap de llista al Congrés per la demarcació de Tarragona; Jordi Salvador, ha reivindicat que “el vot a Esquerra Republicana és un vot que multiplica, és un vot triple, perquè és un vot que defensa Catalunya, els drets democràtics i les Terres de l’Ebre”.

Salvadó ha dit que “defensar les Terres de l’Ebre és defensar la seua gent i el seu dia a dia, és a dir; pa, treball i sostre. Això significa per exemple, defensar la pujada dels salaris i la millora de les pensions, com hem fet Esquerra Republicana aquesta legislatura”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 57 = 63

Últimes notícies