HomeSense categoriaEsquerra Republicana de Deltebre demanarà becar el transport dels joves que estudien...

Esquerra Republicana de Deltebre demanarà becar el transport dels joves que estudien fora

BAIX EBRE // El grup municipal d’Esquerra Republicana – Més Deltebre demanarà al ple de dimecres que l’Ajuntament tinga preparades per a l’inici del curs acadèmic 2021-2022 unes bases d’ajuts al desplaçament de l’alumnat que curse estudis superiors fora del municipi. Així ho ha expressat el portaveu republicà Joan Alginet. 

Esquerra demana també que les mateixes bases contemplen les beques d’accés als estudis superiors per facilitar el seu accés als estudis en funció de la seua situació socioeconòmica. Alginet ha criticat “que esta convocatòria encara no estiga vigent un any després d’haver aprovat el Pla de Reactivació Socioeconòmica, quan era un compromís assumit. Això demostra una falta de suport al jovent de Deltebre”. 

El grup municipal republicà presentarà també al ple una moció per a la prevenció del suïcidi, ja que el benestar emocional i la salut mental és una realitat que cal cuidar i perseverar des dels poders públics. “La pandèmia ha evidenciat una realitat dura i difícil de problemes mentals que cal abordar des de tots els àmbits públics. Volem que Deltebre es declare municipi compromès amb el benestar emocional i la salut mental. Si podem evitar un suïcidi d’una persona, ja serà un petit pas” ha manifestat.

La moció demana entre altres acords, destinar una partida pressupostaria a partir del 2022 a fer campanyes de prevenció del risc del suïcidi o l’elaboració d’un protocol de suïcidi per incorporar les actuacions necessàries en l’àmbit de la prevenció.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies