HomePolíticaEsquerra Tortosa comença una campanya a peu de carrer per tots els...

Esquerra Tortosa comença una campanya a peu de carrer per tots els barris i pobles

Segons un comunicat fet arribar per Esquerra Tortosa ha començat avui una campanya a peu de carrer per conèixer de prop les inquietuds de la ciutadania. Amb el lema ‘Tortosa necessita més’ i quan falten sis mesos per les eleccions municipals, el candidat republicà, Xavier Faura, recorrerà tots els barris i pobles. “Durant les pròximes setmanes visitarem tots els barris per traslladar als veïns i veïnes quines són les nostres propostes pel seu barri, però també per intercanviar opinions i recollir les seues propostes”, ha manifestat Faura.

Amb l’objectiu de fer partícip la ciutadania de les propostes d’Esquerra Tortosa, però també de copsar quines són les seues necessitats, la candidatura republicana ha visitat avui el barri del centre de Tortosa. En aquest cas, Faura ha detallat que les propostes d’ERC passen per frenar l’estrangulament de la circulació viària que pateix el centre de la ciutat per fomentar el comerç i millorar el dia a dia del veïnat; recuperar els terrenys de Renfe per obrir la ciutat al riu i reordenar la mobilitat de la zona; reformar el paviment de la plaça Alfons XII; millorar l’accés a l’Hospital i reformar i millorar la il·luminació de l’accés al Seminari, entre altres.

A més, Esquerra Tortosa preguntarà als veïns i veïnes què troben a faltar al seu barri, unes propostes que el candidat recollirà personalment, però que els tortosins i tortosines també poden fer arribar a Esquerra Tortosa a través de les xarxes socials. “Volem liderar el govern de Tortosa per ser útils a la ciutadania”, ha dit Faura. Així, Esquerra Tortosa portarà la campanya ‘Tortosa necessita més’ cada setmana a un barri.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

69 + = 77

Últimes notícies