HomeSense categoriaÈxit de participació del Cafè en Família organitzat pel Consell Comarcal del...

Èxit de participació del Cafè en Família organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre a l’Aldea

Una trentena de famílies participen en el Cafè en Família que té lloc al Punt Jove de l’Aldea. Es tracta d’un espai de trobada de mares i pares, amb fills i filles que cursen primària, amb l’objectiu que comparteixen experiències de criança impulsat pel Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Consell Comarcal del Baix Ebre. El SIS ja ha organitzat enguany el Cafè en Família en altres municipis de la comarca (Deltebre, Roquetes, l’Ametlla de Mar i el Perelló) i, en el cas de l’Aldea l’èxit de participació ha fet que s’organitzen dos grups, un els dilluns i l’altre els dimarts.

El Cafè en Família, que es duu a terme a l’Aldea i compta amb el suport de l’Ajuntament, preveu la realització de set sessions setmanals d’una hora de durada cadascuna, la primera de les quals va tenir lloc el passat 15 d’octubre i l’última està prevista el 26 de novembre. En aquestes sessions, les tècniques del SIS contribueixen a reforçar les relacions familiars i ajuden a gestionar situacions quotidianes i resoldre conflictes. La comunicació, la rutina, l’acord, l’estimació i l’equivocació són algunes de les temàtiques que s’abordaran en aquestes trobades.

El SIS del Consell Comarcal del Baix Ebre està format per un equip multidisciplinari de professionals de l’àmbit de l’educació social, el treball social, la psicologia i la integració social.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies