HomeSocietatÈxit de participació en el Networking Odisseu a Prat de Comte

Èxit de participació en el Networking Odisseu a Prat de Comte

El Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports a Prat de Comte va acollir dijous, per primera vegada, el Networking Odisseu, organitzat de forma conjunta entre els departaments territorials d’Agricultura i Joventut, el Grup d’Acció Local de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, i l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre.

La jornada ha superat les expectatives de l’organització en superar la seixantena de participants i ha demostrat de forma clara l’interès, que va en augment, per un desenvolupament sostenible del territori, tant per part d’empreses com de professionals del sector i de joves estudiants, que han pogut conèixer de primera mà experiències de bones pràctiques en el món de l’educació ambiental.

La jornada ha posat de manifest la gran riquesa en biodiversitat i paisatgística de les Terres de l’Ebre, així com de factors de protecció existents. Alhora, ha evidenciat la necessitat de seguir treballant de forma conjunta i en paral·lel entre tots els actors implicats per generar les sinergies adequades i aprofitar els eixos vertebradors del territori, com són el riu Ebre i la Via Verda, entre d’altres.

Un dels punts forts del networking han estat les dinàmiques organitzades per Terra Roja, un espai on s’han produït contactes entre les persones assistents i que ha permès mostrar la necessitat de retroalimentació entre tots els agents que treballen la sostenibilitat, amb l’objectiu comú de generar nous llocs de treball i oportunitats d’emprenedoria.

La jornada ha servit per determinar objectius i per continuar treballant de manera sectorial en aquesta implantació de la sostenibilitat a l’hora de treballar i viure als territoris rurals”, ha expressat Marc Sampé, tècnic de l’Oficina Jove de la Terra Alta i membre de l’associació Som Terra Roja.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 61

Últimes notícies