HomeTurismeÈxit de públic a MonNatura en la primera jornada de la Festa...

Èxit de públic a MonNatura en la primera jornada de la Festa dels menuts

MónNatura Delta de l’Ebre és aquest cap de setmana l’escenari d’una gran festa familiar en què els nens i nenes gaudeixen de jocs, activitats i tallers infantils rodejats del paisatge, les tradicions i la gastronomia del Delta de l’Ebre.

Aquest dissabte ha estat el primer dia de la festa i ha aglutinat més de 500 persones d’arreu de Catalunya. Seguint amb la línia d’altres anys i emmarcat en el Projecte LIFE Green, la festa està dedicada al medi ambient i la natura, amb tallers sobre la biodiversitat del Delta de l’Ebre, el canvi climàtic, jocs de la descoberta de fauna, parades per descobrir un entorn natural únic i màgic per divertir-se en família.

MónNatura Delta fa anys!

La Festa dels menuts coincideix amb el desè aniversari d’aquest equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera, per al qual han passat ja més de 210.000 visitants. Cada any s’organitzen al voltant de 700 activitats i tallers diferents d’ornitologia, natura i tradicions del Delta per a totes les edats posant en relleu el valor mediambiental de la zona del Delta.

La Fundació Catalunya La Pedrera, treballa per a la sostenibilitat i la natura amb accions de gestió forestal vinculada a la bioeconomia circular, mitigació del canvi climàtic, de conservació de la biodiversitat o de restauració de la connectivitat fluvial. L’objectiu de la Fundació és fer front, d’aquesta manera, als grans reptes globals que posen en perill el benestar de la societat i de les generacions futures. Només en un món sostenible es podrà desenvolupar un futur millor per les persones, que és la raó de ser de la Fundació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 65

Últimes notícies