HomeCultura'Femme in Arts' reuneix més 600 persones per debatre sobre els estereotips...

‘Femme in Arts’ reuneix més 600 persones per debatre sobre els estereotips de la maternitat

La cinquena edició del certamen ‘Femme in Arts’ ha reunit més de 600 persones, les quals han passat per alguna de les deu propostes artístiques, organitzades per Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre.

Un programa artísticament molt transversal i que ha permès gaudir de música, dansa, cinema, recitals i diàlegs per reflexionar sobre els valors patriarcals associats al fet de ser (o no) mare. La maternitat ha estat l’eix sobre el qual s’han articulat les propostes d’enguany.

La periodista i comissària del certamen Anna Zaera ha explicat que “el debats han estat especialment interessants. Dijous vam parlar de narratives literàries sobre maternitat, en una sessió molt participativa i enriquidora. I ahir vam donar veu a l’experiència maternal de les dones de postguerra, per buscar comparatives amb la realitat de les noves generacions”, i ha afegit “em pogut trencar estereotips, hem parlat sobre les violències associades a la maternitat i sobretot hem pogut construir espais de relació entre dones”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 35

Últimes notícies