HomeSocietatFira Amposta cancel·la la Fira de Mostres del 2021 i ajorna la...

Fira Amposta cancel·la la Fira de Mostres del 2021 i ajorna la celebració de la 60a edició al 2022

Fira Amposta ha decidit cancel·lar la celebració de la Fira de Mostres d’Amposta del 2021 i traslladar la celebració del 60è aniversari del certamen firal l’any 2022. Així ho ha anunciat este dilluns al matí l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat per la regidora de Fires i Atenció a la Ciutadania, Núria Pla, i el regidor de Festes i Governació, Ramon Bel.

“Ens sap greu no poder tirar endavant la Fira, però estem convençuts que val la pena fer un pas endarrere per poder fer dos passos endavant l’any vinent”, ha defensat l’alcalde, qui ha argumentat que el motiu pel qual s’ha pres aquesta decisió és triple.

En primer lloc, la Fira de Mostres es comença a organitzar al juny, “i en aquell moment no podíem complir les mesures de seguretat previstes per al sector de les fires; i fins i tot ara, amb el pavelló actual, seria molt complicat”. En segon lloc, “no hi ha suficients persones interessades a ubicar-se a la Fira”, assenyala Tomàs.

Finalment, el pavelló firal presenta “deficiències importants” que s’arranjaran amb la inversió dels 200.000 euros previstos al pressupost del 2021. Així, l’alcalde ha avançat que durant este trimestre final de l’any s’han de començar les obres de remodelació del pavelló que preveuen, entre altres coses, la renovació de tota la instal·lació d’elèctrica, la solució dels problemes d’inundabilitat que té el pavelló “i que s’han agreujat amb els últims temporals”, la millora de la coberta… Unes obres que, segons ha dit l’alcalde, tenen un termini d’execució d’entre 6 i 8 mesos.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 56

Últimes notícies