HomePolíticaFrancina Molina nomenada candidata a l’alcaldia amb la Ràpita XXI

Francina Molina nomenada candidata a l’alcaldia amb la Ràpita XXI

Aquesta setmana, el grup Municipal de la Ràpita XXI, que ja es va donar a conèixer el passat 9 de novembre, fa oficial la seva candidata per a concórrer a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023.

Francina Molina, actual regidora no adscrita, ha estat l’elegida per encapçalar la llista de la Ràpita XXI. Aquest projecte ja el van presentar com ambiciós i atractiu en els diferents mitjans de comunicació.

La candidata en un vídeo penjat a les xarxes socials de la formació política afirma que tenen un programa municipalista pensat per a la Ràpita i per als rapitencs i rapitenques. En el mateix vídeo, Francina Molina demana als rapitencs i rapitenques un vot de confiança, i com ja van dir a les entrevistes prèvies es consideren una alternativa real. “Un dels objectius principals de la Ràpita XXI és atreure els vots dels indecisos i d’aquells rapitencs i rapitenques que estan decebuts amb la política i les sigles de sempre” reblaven des de la formació política.

El grup de la Ràpita XXI afirma que ja estan treballant amb el programa per aportar a la Ràpita el màxim potencial possible i fer de la Ràpita un referent a les Terres de l’Ebre.

Aquests tres mesos previs a les eleccions, el grup té la intenció de donar-se a conèixer molt més als rapitencs i rapitenques que encara no els tenen presents com a candidats a l’alcaldia i poder transmetre  així a tot el municipi el seu projecte  i les seves idees per a millorar i potenciar la Ràpita.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies