HomeSocietatLa Ràpita engega la 3a edició de l’Escola de famílies

La Ràpita engega la 3a edició de l’Escola de famílies

L’Ajuntament de la Ràpita programa la tercera edició de l’Escola de famílies per continuar atenent les inquietuds i les necessitats de les famílies de la Ràpita. En aquesta edició, se segueix apostant per la conciliació familiar a partir de les dues iniciatives que van néixer en l’edició anterior. Per una banda, els tallers infantils o joves relacionats amb la temàtica de la sessió formativa a què assisteixen els progenitors per treballar-la a la vegada; i per l’altra, el servei de canguratge.

La regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, apunta que “engeguem de nou l’Escola de famílies perquè dotar els progenitors d’eines que puguin afavorir les seves estratègies educatives ha de ser una prioritat per a la societat”. Tomàs destaca que “no hem d’oblidar que és un projecte fet a partir de les demandes de les famílies interessades a assistir a les formacions, ja que compta amb la seva participació mitjançant enquestes de valoració”.

La programació anual de l’Escola de famílies abastarà diverses temàtiques, les quals han estat escollides per les famílies del municipi en la recent enquesta per avaluar la segona edició i recollir les necessitats que més inquietuds generen. Al llarg de l’any, hi haurà formacions sobre la desmotivació en l’estudi, l’acompanyament en l’adolescència o l’educació respectuosa. A més, hi haurà sessions sobre els errors freqüents que es fan a l’hora d’educar com la perspectiva de gènere, els límits, normes… i una taula rodona sobre l’assetjament escolar.

La primera sessió de l’any, que tindrà lloc el divendres, 24 de febrer, al Maset Espai Jove, abastarà la desmotivació en l’estudi i s’adreçarà a famílies amb fills i filles de 8 a 14 anys. A la vegada tindran lloc dos tallers, un per a infants de 8 a 11 anys i l’altre, de 12 a 14 anys.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies