HomeEconomiaGeorgina Matamoros pren el relleu de la gestora de la Jove Cambra...

Georgina Matamoros pren el relleu de la gestora de la Jove Cambra Internacional de Catalunya

Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’Assemblea de Traspàs 2023 de la Jove Cambra Internacional (JCI) de Catalunya a la Cambra de Comerç de Tortosa. Acompanyats de les presidències de totes les Joves Cambres d’arreu del territori, la Junta Gestora 2022, encapçalada per Pol Jiménez, ha passat el relleu del càrrec de la Presidència Nacional a la fundadora de la JCI Terres de l’Ebre, Georgina Matamoros.

Foto: Cedida

La nova responsable va presentar el seu pla de treball per a l’entitat durant l’any 2023, que inclou el programa Creative Young Entrepreneur (CYE), una aposta nacional i internacional de la JCI que busca motivar i premiar el talent jove i potenciar les idees innovadores que contribueixin a la dinamització econòmica del territori. També va expressar la voluntat del seu equip de reforçar les aliances internacionals de la JCI Catalunya, teixint vincles i desenvolupant projectes conjunts amb Escòcia, Nigèria i països d’arreu de l’Amèrica Llatina.

Foto: Cedida

La Jove Cambra Internacional (JCI) és l’organització de joves emprenedors més gran del món, amb presència en més de 100 països i amb més de 180.000 membres arreu del planeta. A través de programes de capacitació, la celebració d’actes i congressos nacionals i internacionals, i la creació d’oportunitats i xarxes de networking; la JCI forma i motiva joves líders emprenedors per desenvolupar projectes amb impacte real en l’economia i la societat actual.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies