HomeEsportsGolejada de l'AES la Sénia que el catapulta a la Divisió d'Honor...

Golejada de l’AES la Sénia que el catapulta a la Divisió d’Honor de futbol sala (2-7)

Impecable inici de temporada per a l’AES la Sénia després de les tres primeres jornades del campionat en les quals han sumat dos victòries i han cedit un empat a casa (1-1), mantenint-se així invictes els jugadors que entrena Pau Garcia.

En aquesta ocasió es desplaçaven a la pista complicada de l’Alcoletge, equip que havia descendit la temporada passada des de la tercera divisió i que havia arrancat de forma immillorable la lliga amb dos victòries consecutives davant el Fraga (5-3) i a domicili a la pista del Sicoris en un derbi de rivalitat comarcal que va acabar amb la folgada victòria per als del Segrià per 2-6. Una situació en la qual es presentaven líders en aquest partit.

Els del Montsià, conscients de la perillositat dels lleidatans que parteixen amb la vítola de favorits a l’ascens, van quallar un inici de partit molt sòlid que es veia ratificat amb els gols de Javi (8′) i el màxim realitzador senienc Jordi Garcia (13′) amb els que s’enfilava el camí de vestidors. A la represa, l’equip local sortia molt intens i mirant de pressionar en busca del gol que els permetés retallar distàncies i entrar al partit. Per contra, dos accions de Jordi Garcia (22′ i 28′) situaven un parcial de 0-4 al marcador trencant la dinàmica que havia adquirit l’encontre. Els de la Terra Ferma arriscaven amb porter-jugador amb el clar desvantatge a l’electrònic i tan sols un minut després reduien les diferències mitjançant Isaac. Sense temps d’assaborir-ho Jordan donava una estocada al partit en l’acció posterior i marcava l’1-5 i un minut més tard arribava el sisè gol senienc obra de Javi Garcia que pràcticament li donava la sentència als de Pau Garcia quan restaven deu minuts per al final del partit. A les acaballes, quan restaven cinc minuts per a finalitzar el matx, els del Segrià aconseguien maquillar el tanteig amb el segon gol obra de Sergi i encara hi hauria temps per arrodonir la golejada visitant en una acció culminada per Marc Rivas a l’últim minut del temps reglamentari.

La propera jornada:

Amb aquesta victòria solvent els seniencs, que estan quallant una arrancada de lliga impecable, se situen segons a tan sols dos punts del líder Huracans la Selva, que ha sumat els nou punts en els tres compromisos disputats. En la propera jornada, la quarta del campionat, rebrà a casa on buscaran sumar la primera victòria davant l’afició d’aquesta temporada davant el Fraga, actual setè classificat amb tres punts menys que els del Montsià. Arrancarà en un horari poc habitual, el de dos quarts d’una del migdia de diumenge, al pavelló municipal de la Sénia amb aforament complert des de l’inici de la pandèmia.