HomeSalutÍngrid Roca és la nova gerent de l'Entitat de Dret Públic Salut...

Íngrid Roca és la nova gerent de l’Entitat de Dret Públic Salut Terres de l’Ebre

El Consell d’Administració de Salut Terres de l’Ebre ha oficialitzat aquest dijous el nomenament d’Íngrid Roca com a nova gerent de l’Entitat de Dret Públic Salut Terres de l’Ebre. La fins ara gerent de la regió sanitària i directora territorial de Salut a les Terres de l’Ebre substitueix Pilar Closa després que aquesta anunciés la seva voluntat de jubilar-se durant el consell celebrat el mes d’abril passat. Roca començarà a exercir el nou càrrec a partir de l’1 de juny. La nova gerent és filla de Móra d’Ebre i infermera amb més de 25 anys d’experiència, quinze dels quals dedicats a la gestió sanitària.

Formada, per l’escola de negocis ESADE, disposa d’un màster en gestió de serveis per la Universitat de Barcelona, un postgrau en gestió per processos per la Universitat Rovira i Virgili, és diplomada Internacional en Humanització per la Universitat iSalud de Buenos Aires i experta universitària en Intel·ligència Emocional per la Universitat de Barcelona, entre d’altres.

A més, Roca ha liderat diferents projectes a tot Catalunya pels quals ha rebut diversos premis i reconeixements, entre ells el premi a la trajectòria professional del Col·legi d’Infermeria de Tarragona o la Placa al treball President Macià a Unió Consorci i Formació. També ha estat professora a la URV i docent a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 11

Últimes notícies