HomeEnergiaAmiblu s'adjudica el subministrament de 90,1 km de tubs de poliester per...

Amiblu s’adjudica el subministrament de 90,1 km de tubs de poliester per 15 milions d’euros a Lle贸

El fabricant de tubs i accessoris de Poli猫ster Refor莽at amb Fibra de Vidre (PRFV) Amiblu Pipes Spain s’ha adjudicat el subministrament de 90,1 km de tubs de PRFV al Canal de la Margen Izquierda del Porma i a la Ribera Alta del Porma Canal de Arriola, a la prov铆ncia de Lle贸, per valor de m茅s de 15 milions d’euros. El termini estimat de fabricaci贸 i entrega del producte 茅s d’un total de 16 mesos 鈥揻inalitza el desembre del 2025鈥 i inclou el subministrament de canonades de diferents di脿metres (fins a DN1400), amb m煤ltiples accessoris de PRFV, com ara brides, colzes, tes, peces especials, etc., que garanteixen una r脿pida posada en funcionament de la instal路laci贸.

Ambdues adjudicacions a Amiblu formen part del projecte global del Canal de la Margen Izquierda del Porma, per a la modernitzaci贸 dels sistemes de regadiu de les Comunitats de Regants del Porma als sectors II i III, i del projecte per a la modernitzaci贸 del regadiu de la Ribera Alta del Porma Canal de Arriola.

Amb una extensi贸 total de m茅s de 9.000 hect脿rees de regadiu, ambd贸s projectes beneficiaran els camps de cultiu dels municipis lleonesos de Villanueva de las Manzanas, Santas Martas, Villaturiel, Campo de Villavidel, Corbillos de los Oteros, Cabreros del R铆o y Mansilla de las Mulas (Margen Izquierda del Porma), y de los municipios de Vegas del Condado, Villaturiel, Valdefresno y Santa Colomba de Somoza (Ribera Alta del Porma).

La modernitzaci贸 dels regadius 茅s un element clau per al desenvolupament de les comunitats agr脿ries, que necessiten optimitzar els recursos h铆drics 鈥揺specialment, en per铆odes de sequera com l’actual鈥 i fer m茅s eficient la gesti贸 de l’aigua i l’energia contribuint a la sostenibilitat econ貌mica de les explotacions agr脿ries. En alguns casos, els projectes de modernitzaci贸 inclouen la instal路laci贸 de sistemes de gesti贸 de l’aigua per control remot.

Xavier Arasanz, Director General d’Amiblu Pipes Spain, valora molt positivament les adjudicacions i afirma: 鈥Les canonades de PRFV s贸n un producte d’alt inter猫s per al reg, principalment pels baixos costos d’explotaci贸 que comporta el seu 煤s, gr脿cies a l’excel路lent comportament hidr脿ulic, alta durabilitat i abs猫ncia de corrosi贸. Esperem que Amiblu continu茂 col路laborant en els grans projectes de transformaci贸 i modernitzaci贸 de regadius que s’executen en aquests moments a nivell nacional i a l’estranger鈥.

Efici猫ncia energ猫tica dels tubs de PRFV per al reg

En un moment de sequera extrema com l’actual, les canonades de PRFV ofereixen importants avantatges per al reg, respecte a les canonades de materials tradicionals, com el formig贸 o l’acer.

Amb una vida 煤til molt duradora, les canonades de PRFV s贸n m茅s respectuoses amb el medi ambient 鈥搕enen un impacte en CO2 tres vegades inferior鈥, m茅s lleugeres, f脿cils de transportar i manipular i m茅s eficients energ猫ticament. A m茅s, ofereixen un comportament hidr脿ulic excel路lent, amb uns baixos costos d’instal路laci贸 i manteniment i abs猫ncia de corrosi贸. Aquestes i altres difer猫ncies de valors permeten un estalvi important d鈥檃igua i energia en la fase d鈥焑xplotaci贸 dels projectes hidr脿ulics i s贸n algunes de les mesures m茅s apreciades.

Amiblu Pipes Spain 茅s un actor referent per a les comunitats de regants de tot el panorama nacional i, actualment, treballa en projectes de reg i estacions de bombament a m茅s de 50 pa茂sos, amb un subministrament anual mitj脿 de 250 km de canonades per al sector.

Sobre Amiblu Pipes Spain

Amiblu Pipes Spain e虂s una empresa conjunta d鈥橝miantit i Hobas Europe amb seu a A虁ustria
(Klagenfurt), dedicada al disseny i subministrament de canonades i accessoris de Polie虁ster Reforc抬at amb Fibra de Vidre (PRFV).

Amiblu transporta aigua per al consum dome虁stic, industrial, abocament d’aigu虉es residuals i regadius.

Amb una vida u虂til molt llarga, les canonades PRFV de Amiblu ofereixen un gran avantatge competitiu respecte a les canonades d’altres materials, com el formigo虂 o l’acer, perque虁 so虂n me虂s respectuoses amb el medi ambient (tenen un impacte en CO2 tres vegades inferior), me虂s lleugeres i fa虁cils de transportar i manipular i me虂s eficients energe虁ticament.

Amiblu aposta per solucions d’aigua intel路ligents i innovadores, i l’energia renovable, per a cuidar aquest recurs tan preuat i perque虁 tots els habitants del planeta puguin accedir-hi.

A nivell global, Amiblu e虂s present en 22 pai虉sos i te虂 6 fa虁briques repartides entre Espanya, Alemanya, Romania i Polo虁nia, amb me虂s de 1.500 treballadors. A Espanya, Amiblu compta amb una planta de produccio虂 a Camarles (Tarragona), de 35.000 metres quadrats de superfi虂cie, en la qual treballen 200 empleats. Anualment, la planta produeix me虂s de 300 km de canonades a l’any per a proveir projectes al Canada虁, Sud-ame虁rica, A虁frica i Europa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

71 + = 72

脷ltimes not铆cies