HomeSalutInici de les obres d'ampliaci贸 del CAP l'Ametlla de Mar

Inici de les obres d’ampliaci贸 del CAP l’Ametlla de Mar

Aquest dilluns, 17 de juliol, comencen les obres d’ampliaci贸 del centre d’atenci贸 prim脿ria (CAP) l’Ametlla de Mar. L’ampliaci贸 comptar脿 amb una inversi贸 prevista de 2.295.080,02 鈧, finan莽ats amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration), i ampliar脿 en una superf铆cie de 819 metres quadrats l’actual CAP, que ara com ara disposa de 7 consultes de medicina familiar i infermeria, 2 de pediatria i infermeria pedi脿trica, 2 d’odontologia, 1 d’ASSiR i 1 sala polivalent.

L’ampliaci贸 del CAP l’Ametlla de Mar es realitzar脿 en un solar adjacent, de titularitat municipal, que albergar脿 tres plantes. L鈥檃ctuaci贸 t茅 com a objectiu principal traslladar al mateix centre el servei de rehabilitaci贸 ambulat貌ria per tal que les persones usu脿ries tinguin un 煤nic punt d鈥檃tenci贸, a la vegada que es dona compliment al programa funcional d鈥檃quest CAP.

A la planta baixa de l鈥檈difici annex, amb un acc茅s independent, hi haur脿 l鈥櫭爎ea de rehabilitaci贸 que inclour脿 dues consultes i un gimn脿s amb una zona de boxes polivalents. La primera i segona planta albergaran 8 consultes polivalents per donar resposta a les noves necessitats d鈥橝tenci贸 Prim脿ria sorgides a partir de la incorporaci贸 dels nous rols professionals. A m茅s, s鈥檋i ubicar脿 una nova Aula d’Educaci贸 Sanit脿ria que permetr脿 dotar d’espais per a la doc猫ncia dels professionals del CAP.

脥ngrid Roca, gerent de la Regi贸 Sanit脿ria Terres de l’Ebre, ha destacat que聽“茅s molt positiu que es continu茂n concretant inversions en infraestructures molt necess脿ries per al territori, en aquest cas a l’Atenci贸 Prim脿ria, amb les obres a l鈥橝metlla de Mar, a Roquetes i, properament, el consultori de Jes煤s”. Roca ha afegit que聽“aquesta ampliaci贸 del CAP l’Ametlla de Mar t茅 com aobjectiu incrementar el nombre d’espais assistencials per a la poblaci贸 de refer猫ncia present i futura, millorar l’espai de recepci贸 i afavorir la l铆nia de transformaci贸 que s’est脿 treballant a l’Atenci贸 Prim脿ria“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

2 + 3 =

脷ltimes not铆cies