HomePolíticaIvan Garcia presenta els eixos bàsics de les propostes d'ERC a Roquetes

Ivan Garcia presenta els eixos bàsics de les propostes d’ERC a Roquetes

Aquest divendres a la tarda, el candidat republicà i actual alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, va presentar al Casal de la Ravaleta, a la Raval de Cristo, els eixos de la seva candidatura amb una gran aposta per la població.

Durant la seva intervenció, l’alcaldable republicà va destacar els projectes que s’estan duent a terme i que tindran com a objectiu principal continuar transformant la Raval de Cristo, així com impulsar el creixement i el desenvolupament de Roquetes en general. Garcia va ressaltar “l’important treball realitzat fins ara en la transformació de la zona, destacant la reforma del Casal de la Ravaleta i del Consultori, així com l’ampliació del Camí del Mig, la creació de nous aparcaments i parcs infantils, i l’aportació de nous serveis” destacava.

Un dels aspectes clau de la seva proposta és la col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat per a l’ampliació de l’escola, que actualment s’està quedant petita per a les necessitats de la població. Garcia va afirmar: “Seguirem treballant perquè la Raval de Cristo continuï creixent, ja que és el pilar fonamental de Roquetes“.

En quant a la inversió realitzada durant aquesta legislatura a la Raval de Cristo, l’alcaldable republicà va destacar que “s’ha destinat gairebé un milió d’euros per a millorar les infraestructures i els serveis en aquesta àrea“. A més, va afirmar que “l’objectiu per a la propera legislatura és mantenir aquestes xifres d’inversió per a garantir que els ciutadans disposin de tot allò que necessiten per millorar la seva qualitat de vida” reblava.

Amb aquesta presentació, Ivan Garcia demostra “el seu compromís ferm amb la població de Roquetes i la seva determinació de continuar treballant pel creixement i el benestar dels ciutadans. La candidatura d’Esquerra Republicana de Roquetes es basa en l’experiència i el compromís envers la transformació positiva del municipi, i confia en el suport de la ciutadania en les properes eleccions” destacava.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + = 6

Últimes notícies