HomePolíticaIvan Subirats cap de llista de Futur la Ràpita a les...

Ivan Subirats cap de llista de Futur la Ràpita a les municipals

Ivan Subirats Ferreres i Maria Jesús Garcia Nogueron, seran el número u i dos respectivament de la llista electoral Futur per la Ràpita que concorrerà a les pròximes eleccions municipals sota el paraigua de Movem Terres de l’Ebre.

Segons han explicat en un comunicat de premsa el principal objectiu del nou grup és “cobrir les necessitats del dia a dia del municipi i sobretot fer una política diferent de la que hi ha actualment, molt més propera a la gent”.

Futur La Ràpita es defineix com “una nova proposta electoral per a les municipals del 28 de maig que neix de la decisió ferma i el treball d’un grup de veïns de la Ràpita, de diversos perfils professionals i edats” i s’origina amb un clar objectiu local i com a alternativa a les sigles tradicionals. “Futur La Ràpita sorgeix per donar veu als veïns de la Ràpita, per tenir una altra opció, per poder fer útil el vot de cada rapitenc i rapitenca”, manifesta Ivan Subirats Ferreres qui encapçala la llista juntament amb Maria Jesús Garcia Nogueron.

Segons Futur La Ràpita, són molts els aspectes a treballar “perquè la Ràpita recupere moltes de les activitats que s’han perdut amb el pas dels anys. Per això no dubtem que tothom vol el millor per al poble, però ens hem de focalitzar amb el dia a dia. Entre d’altres, s’ha de cuidar tot el nostre municipi des del Montsià fins a la Badia dels Alfacs, tenir cura del nostre medi ambient amb accions amb energia renovable apostant i ajudant des del sector públic i també privat, mantenir i recuperar tradicions perdudes, lluitar per ser la capital gastronòmica de les Terres de l’Ebre i donar al turisme un al·licient perquè trie la Ràpita com la seua destinació, entre moltes altres coses. Però tot això no tan sols s’ha
de treballar des de l’Ajuntament, sinó conjuntament amb altres institucions, colze a colze, afegeix Subirats.

D’altra banda, des de Futur La Ràpita es vol recalcar la importància d’anar a votar el
diumenge 28 de maig. “Ens trobem reiteradament amb una alta abstenció. Un fet que afavoreix que els resultats, en situacions normals, siguen sempre els mateixos. Així doncs, fem una crida a tothom perquè la pròxima cita electoral surti al carrer i vaja a votar, perquè només si la gent vota, pot canviar els resultats electorals”, manifesta l’alcaldable per Futur La Ràpita.

El nou grup ha posat en marxa un perfil a Instagram (@futurlarapita23), Facebook
(@futurlarapitarapita), Twitter (@Futur_La_Rapita) així com una pàgina web on
explica tot el referent sobre aquesta formació política.

“El nostre objectiu és donar la màxima informació perquè el 28 de maig el vot que diposite cada rapitenc i rapitenca siga el més beneficiós possible. S’ha de tenir en compte que la decisió és per a quatre anys, així que tu decideixes, tu pots escollir el millor per a la Ràpita”, conclou Subirats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 82

Últimes notícies