HomeEsportsIvan Viladrich de la PC Baix Ebre campió de Catalunya cadet de...

Ivan Viladrich de la PC Baix Ebre campió de Catalunya cadet de ciclocròs

ESPORTS // Ivan Viladrich Anguera  va aconseguir el títol de campió de Catalunya de ciclocròs en la categoria cadet, en la prova disputada al circuit de ciclisme del Pla de Llerona, i que es va estrenar en competició de forma oficial en aquesta jornada. Prop de 150 participants van prendre part en les diferents categories des dels cadets fins als veterans.

En la categoria cadet el recorregut va ser de 9 quilòmetres en un circuit franquesí de 2,5 quilòmetres molt atractiu. El representant de la PC Baix Ebre va finalitzar en segona posició amb un temps de 30:30, només superat pel francés Nathan Delmás (Team Cross Castelsarrasin), fora de concurs que entrava cinc segons abans. Viladrich va imposar-se en el darrer instant a Carlos Gámez (TBikes-BH-Amunt CC), que finalitzava amb idèntic temps.

En la cursa de la categoria elit i sub-23 el primer i segon lloc respectivament han estat per Ismael Esteban (Logos Energia) y Cyprien Gilles (Team CX34-Gian Notre Dame), els dos fora de concurs, amb tercer lloc i títol per Marc Brustenga, primer també de la categoria sub-23. En la categoria elit octava posició per Xavier Jornet (CC Catalunya Sud)