HomeSense categoriaJaimot retira la denúncia per agressions contra l’alcalde d’Ascó

Jaimot retira la denúncia per agressions contra l’alcalde d’Ascó

El regidor no adscrit de l’Ajuntament d’Ascó, Josep Jaimot, ha retirat la denúncia per agressions que va interposar contra l’alcalde, Josep Maria Buixeda.

Segons ha informat Video Ascó Televisió, Jaimot va retirar la denúncia aquest dimecres, hores abans que comencés el judici a Gandesa per un delicte lleu de maltractament d’obra.

Els fets es remunten al ple del passat 22 de gener, quan Josep Jaimot -llavors tinent d’alcalde i regidor soci de govern- va votar per sorpresa en contra de la construcció del complexe d’oci i turístic que promou l’Ajuntament d’Ascó. El vot contrari va fer perdre la votació i deixa enlaire el projecte més important de l’equip de govern després d’una tramitació que s’ha allargat durant més de dos anys.

L’alcalde va reture al regidor no adscrit el seu vot negatiu, argumentant que s’hauria d’haver plantejat i negociat abans. En acabar el ple, va colpejar una ampolla d’aigua, que es va dirigir en direcció a Jaimot. El regidor -ara a l’oposició- va presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra amb el preceptiu informe mèdic.

Article anterior
Article següent
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies