HomeSense categoriaJesús es prepara per a viure un cap de setmana ple d’activitats

Jesús es prepara per a viure un cap de setmana ple d’activitats

BAIX EBRE // Amb el lema de l’últim vers del seu himne ‘Ànims i avant’, el poble de Jesús celebrarà un cap de setmana del 10 al 12 de juliol, ple d’activitats, coindidint amb el que hauria estat la Festa Major del 2020. Després de diverses reunions amb la Secció de Festes durant el període de confinament, es va decidir portar a terme Ànims i avant amb una programació d’actes que combinarà presència i virtualitat i també l’estrena d’un canal de Youtube de l’EMD de Jesús.

L’alcalde de Jesús, Víctor Ferrando, destaca que “per a natros era molt important tindre activitat al juliol malgrat la situació que vivim; i recordar que estaríem en època de Festa Major. Conscients que no la podem fer tal com l’hem coneguda fins ara, hem programat un seguit d’actes per a dur a terme amb família i amics i per a reviure el caràcter festiu que sempre tenim al poble de Jesús. Davant de les adversitats, sempre Ànims i avant”.

Entre els actes destaca el 10 juliol, el dia de les Pubilles i Hereus, amb lliurament de les bandes i  distintius a domicili amb totes les mesures vigents, i a la nit, presentació del canal Youtube amb un vídeo dels protagonistes del cap de setmana, infantils i juvenils, i projecció d’un remember de Nits de Penyes d’altres anys. Dissabte diada solidària amb recollida d’aliments per a cobrir les necessitats de les veïnes i veïns, i a la nit, concurs de Playbacks Penyes pel canal Youtube, sopar de paella a terrasses i balcons i nova edició de la Sagrantana Club Confinada. Diumenge, festa de benvinguda a domicili als nous jesusencs i jesusenques, i cloenda amb focs artificials disparats pels 7 Cervells des de diferents terrats del poble. Els actes aniran acompanyats d’una sèrie de retransmissions d’actes festius d’altres edicions. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies