HomePolíticaJoan Moisés Reverté, alcaldable de 'Futur per La Sénia'

Joan Moisés Reverté, alcaldable de ‘Futur per La Sénia’

Un poble educador, amb plena ocupació i de qualitat, participatiu i actiu i amb millor qualitat de vida. Aquests són alguns dels objectius principals que segueix el pla estratègic del partit polític “Futur per la Sénia”. Un pla estratègic que ha estat elaborat a partir de l’escolta amb els ciutadans de la localitat i que pretén millorar la qualitat de vida dels seniencs.

Joan Moisés Reverté va ser alcalde de la localitat senienca durant el mandat 2015-2019 però a causa de circumstàncies familiars, en finalitzar la seva legislatura es va veure forçat a apartar-se de la política. Però aquest any, desprès d’escoltar i parlar amb els ciutadans de la localitat per saber què necessiten per viure més còmodament, es presenta d’alcalde per Futur per La Sénia i amb un projecte de poble que pren més força que mai amb la missió de retornar l’essència a la Sénia.

Quins són els objectius del programa?

  • Un poble on l’educació, la cultura, les tradicions sigui la base de tota societat
  • Un poble amb plena ocupació i de qualitat
  • Un poble participatiu, actiu, amb la gestió pública dels serveis
  • Un poble per viure (amb confort, sostenible i segur)
  • Millorar la qualitat de vida dels seniencs, augmentant la salut física, mental i social

Divendres, la presentació

La presentació del candidat de Futur per la Sénia, que agafa el testimoni de l’actual alcalde de la població del Montsià, José Ramon Bellaubí, tindrà lloc el proper divendres 17 de febrer a partir de les 20 hores, al Centre Obrer de la Sénia (C/ Primer de Maig 14). 

Un acte obert a tothom on el senienc, presentarà la seva candidatura i aprofitarà per explicar quins són els objectius del programa del partit polític i quin pla estratègic han dissenyat per posar en funcionament la propera legislatura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 54

Últimes notícies