HomeCulturaJosé Luis García i David Serra s'emporten el 15è premi Nit de...

José Luis García i David Serra s’emporten el 15è premi Nit de Poesia al carrer i el 32è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar respectivament

La Nit de Poesia al carrer va acaparar el passat dissabte dia 15 el protagonisme cultural a l’Ametlla de Mar. La posada de llarg de l’ambient literari calero celebrada a la Plaça Joan Miró va dedicar l’acte al centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés, un dels més importants poetes valencians del segle XX i dels més reconeguts als Països Catalans, i dotze rapsodes van recitar els poemes més significatius de l’autor.

Com ja és tradicional, l’acte va servir per fer públic el veredicte dels Premis Nit de Poesia al carrer 2024 de poesia i narrativa i donar a conèixer els guanyadors, els quals, van ser presentats al públic assistent.

Així, el guanyador del 15è Premi Nit de Poesia al carrer fou José Luis García Herrera d’Esplugues de Llobregat per l’obra Quadern de Roma. El jurat del premi va estar format per Montse Oller, Rafael Haro, Xulio R. Trigo, Àngels Marzo i Joan Callau com a coordinador del premi.

Pel que fa al 32è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar, el guanyador fou el badaloní David Serra Asensió amb Followers i haters i altres històries. El jurat d’aquest premi va estar format per Cari Ariño, Sílvia Mayans, Coia Valls, Benjamí Torné, Àngels Marzo i Joan Callau.

Els premis, dotats amb 2.000 € en metàl·lic cadascun i la publicació de l’obra a càrrec de Pagès Editors, són organitzats per CalaCultura amb el suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 18 = 22

Últimes notícies