HomeComunicacióJosep Baubí revalida el càrrec de president de la demarcació ebrenca del...

Josep Baubí revalida el càrrec de president de la demarcació ebrenca del CPC

El veterà periodista Josep Baubí optava a la reelecció a la presidència de la demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) amb la candidatura «Periodisme sud», renovada respecte a la que va presentar ara fa quatre anys en un cinquanta per cent. Els periodistes que tornaran a acompanyar Baubí els pròxims quatre anys al capdavant de la Junta de Govern ebrenca del CPC són Anna Ferràs, redactora d’ACN, i Oriol Gracià, codirector de l’agència de comunicació Blubved, mentre que els tres nous membres són els periodistes Marina Pallás, redactora del Diari de Tarragona, Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, i David Benito, redactor de Canal 21Com determinen els Estatuts del CPC, en tractar-se de candidatura única, fet que s’ha donat també en la resta de demarcacions i en el deganat, aquestes han quedat automàticament proclamades després que la Junta Electoral Central les haja certificat aquest dilluns validant els avals i els suports necessaris per a presentar-se.

Pel que fa al deganat, ha quedat novament en mans de Joan Maria Morros, que porta al capdavant de la institució des del 2019. La candidatura “Som Periodisme”, amb la proposta de Joan Maria Morros com a

degà, ha presentat un total de 339 avals vàlids dels 207 que necessitaven els candidats al deganat. Morros és l’onzè degà del Col·legi de Periodistes en els 36 anys d’història d’una institució que representa més de 4.200 col·legiats. La Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya es completarà amb els vicedegans sorgits de les Juntes de les demarcacions: Núria De José a Barcelona, Jordi Grau a Girona, Esteve Giralt a Tarragona, Laura Alcalde a Lleida, Mar Martí a la Catalunya Central i Josep Baubí a les Terres de l’Ebre.

Josep Baubí

Josep Baubí Lasierra porta des de l’any 1982 en el món del periodisme. Va començar com a redactor d’esports al setmanari Ebre Informes, tasca que compaginava amb la corresponsalia al territori ebrenc del setmanari Crònica de Tarragona. Va ser el primer corresponsal del Nou Diari de Reus a les Terre de l’Ebre i va col·laborar en les retransmissions esportives de RNE Ràdio 5. L’any 1989 va començar a treballar a Catalunya Ràdio, primer amb cròniques esportives i després exercint la tasca de corresponsal a les Terres de l’Ebre fins a l’any 2013. En la seua llarga vida professional com a periodista ha col·laborat amb altres mitjans del territori com Imagina Ràdio, Canal 21, Canal Terres de l’Ebre i Ràdio Tortosa. Des de l’any 2019 ha exercit de president de la demarcació de les Terres de l’Ebre del CPC.

Junta de la demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes

  • President: Josep Baubí

  • Vicepresidenta: Anna Ferràs

  • Secretària: Marina Pallàs

  • Tresorer: Oriol Gracià

  • Vocals: Jordi Duran i David Benito.

Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya

  • Degà: Joan Maria Morros Cuadras

  • Vicedegans: Núria De José, Jordi Grau, Esteve Giralt, Laura Alcalde, Mar Martí i Josep Baubí

  • Secretari: Xavier Vilà

  • Tresorer: Jordi Joan Català

  • Vocals: Maria José Recoder, Jordi Margarit, Cristina Calderer, Abraham Orriols, Pipo Serrano, Nil Via, Gemma Sánchez, Enric Sierra, Laura Saula, Magda Gregori, Cristina Salvador, Ester Medico, Susanna Quintana, Rosa Gil, Marta Bonillo, David Oliete, Montse Palau i Eduard Font. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

57 + = 62

Últimes notícies