HomeSocietatJosep Maria Sáez relleva Xavier Pallarès com a director de l'IDECE

Josep Maria Sáez relleva Xavier Pallarès com a director de l’IDECE

Josep Maria Sáez Pujol és el nou director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE), en substitució de Xavier Pallarés Povill. El consell rector de l’organisme ha aprovat el nomenament. Amb la remodelació del Govern des de la sortida de Junts, a més del relleu en el càrrec també s’ha incorporat l’IDECE a un nou departament, ara a Empresa i Treball. Josep Maria Sáez, de Miravet, ha exercit des del 2019 de gerent del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i de director del Consorci de Residus de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta. Abans havia sigut primer tinent d’alcalde i regidor de l’Ajuntament de Miravet (2007-2019) i vicepresident i conseller del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (2011-2019).

Sáez és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i tècnic de l’Agència Catalana de la Joventut, especialitzat en

emancipació juvenil. També ha exercit de responsable territorial de l’Escola d’Administració

Pública de Catalunya (2009-2010), va fer tasques de suport a la direcció dels serveis territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació (2007-2009) i va ser investigador de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis locals i autonòmics per a l’Observatori de Govern Local (2006-2007).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 46

Últimes notícies