HomePolíticaJuanjo Subirats encapçalarà la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Jesús

Juanjo Subirats encapçalarà la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Jesús

Juanjo Subirats, liderarà la llista d’Esquerra Republicana a les eleccions municipals del maig a Jesús. Subirats, que també havia format part de la candidatura republicana els anys 2015 i 2019 agafarà el relleu d’Albert Queralt.

El candidat s’ha mostrat il·lusionat de treballar per impulsar “el canvi que Jesús necessita,” oferint un projecte en el qual, “l’atenció i l’escolta a les necessitats de la gent sigui la prioritat de l’actuació municipal”.

Subirats ha denunciat que “Jesús pateix una manca de neteja, així com de manteniment de carrers, voreres, clavegueram, i també d’il·luminació, en alguns espais. Per això nosaltres ens comprometem a redactar un Pla de manteniment d’infraestructures i serveis; pressupostat i programat, on a més s’incloguin les actuacions a fer en la supressió de les barreres arquitectòniques”

L’alcaldable ha apuntat que cal una major planificació implementant els mateixos serveis sense deixar zones del poble desateses, crear nous espais d’aparcaments de vehicles, i actuar en la rehabilitació del nucli antic promovent l’habitatge i carrers Vilanova, Major i travessers; revertint així l’oblit i el deteriorament que ve patint aquesta zona des de fa anys. Igual que cal dotar de més serveis la zona dels Canalets, amb millor il·luminació, més punts de recollida de brossa i de bústies per zones, donant compliment en aquest cas a la moció aprovada pel plenari local, a proposta d’Esquerra Republicana.

A més de la necessitat d’habitatge públic, en especial per al jovent, Subirats també ha apel·lat a una major dinamització del comerç i la restauració, i la necessitat de fomentar la participació ciutadana i repensar el format de Festes Majors, en les quals, els balls, la cultura i la música tradicional ebrenca en siguin protagonistes.

Subirats ha deixat clar que “tant a l’oposició com al govern, el nostre objectiu és sempre treballar pel bé de Jesús i ser útils a la seva gent. Ho hem fet aquests quatre anys amb les nostres propostes a l’Ajuntament, i també ho estem fent des del govern català; amb la construcció del nou consultori de salut local que la conselleria dirigida per Esquerra Republicana ha previst als pressupostos de la Generalitat per aquest any”.

Juanjo Subirats és actualment president de la secció local d’Esquerra Republicana de Jesús i ha format part de la direcció d’algunes entitats socials i culturals, entre les quals, l’Associació de veïns de Jesús.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

23 + = 27

Últimes notícies