HomePolíticaJunts diu que vol aprofitar l’experiència de Jaume Sabaté 'per guanyar l'alcaldia...

Junts diu que vol aprofitar l’experiència de Jaume Sabaté ‘per guanyar l’alcaldia a Bot’

A la darrera reunió celebrada per la secció local de Junts per Bot la militància i simpatitzants van acordar per unanimitat que la llista de Junts per Bot l’encapçali Jaume Sabaté. La feina feta durant aquest mandat al davant de l’oposició; una oposició que ha estat constructiva, traient a la llum els dèficits que pateix el poble i defensant per damunt de tot els interessos de tots els botencs i botenques.

Aquesta oposició constructiva encarada sobretot en fer valdre l’interès general de tots els botencs i botenques, i el seu tarannà negociador com a conseller comarcal ha fet decidir a la secció local de Junts proposar a Jaume Sabaté de liderar el projecte d’aquest partit per conquerir l’alcaldia d’aquest municipi de la comarca de la Terra Alta. Cal recordar que una de les problemàtiques que viu Bot és el despoblament. Un despoblament que l’ha situat com el poble més despoblat de les Terres de l’Ebre dels últims 25 anys.

A la proclamació com a candidat de Junts, la presidenta de Junts a la vegueria de les Terres de l’Ebre, Annabel Marcos, comentava “Estic molt contenta que Jaume Sabaté encapçali el projecte de Junts per Bot, és un actiu que no podem deixar perdre“, afegint tot seguit: “la seva capacitat de treball, de negociació, de saber-se relacionar amb tothom que ha demostrat tant a l’Ajuntament, com al Consell Comarcal, com a la vegueria durant el darrer mandat ens indica que és el millor candidat per ser alcalde de Bot“.

Certament, el mandat a l’actual equip de govern, que es va assentar al consistori després d’una polèmica moció de censura, de la mà del grup local d’esquerra que hi havia llavors, acusant als guanyadors de les eleccions al cap de sis mesos de paràlisis no ha servit per resoldre cap dels problemes als quals s’ha enfrontat el municipi, veient com aquest va perdent serveis i desaprofitant el potencial que té.

El cert és que davant d’aquesta situació de descontentament popular, Sabaté, vol donar un impuls a Bot i canviar aquest descontentament. “Cal fugir del victimisme, no ens hem de conformar amb el discurs de que tenim el que ens mereixem. Perquè no som ciutadans de segona i, per tant, mereixem els mateixos serveis que tothom: mereixem unes escoles dignes, un consultori mèdic en condicions, poder crear llocs de treball i poder tenir assegurat l’abastament d’aigua, etc.“, afirmava Sabaté. Tot seguit desgranava alguns punts bàsics del seu programa: “Transparència de l’Ajuntament a través d’una assemblea anual amb els veïns i horari d’atenció a la ciutadania de l’alcalde i els regidors. Recuperació dels serveis que s’han perdut al poble i que fan més difícil la vida a la gent més gran del municipi, alhora que, també, fa més difícil lluitar contra el despoblament. Donar valor i potenciar tant el patrimoni històric del poble com el seu entorn”.

Per altra i per acabar, el cap de llista de Junts a Bot, afirmava: “hem d’apostar fort pel jovent, per recuperar serveis i per poder crear llocs de treball. La nostra responsabilitat ha de ser la de facilitar les condicions necessàries per a que hi hagin famílies que puguin establir-se al poble, però també per a que el jovent pugui tornar al poble i tenir un projecte de vida al poble que els ha vist créixer. Alhora que fer fàcil la vida als que ens ho han donat tot, els més grans“.

Jaume Sabaté, actualment regidor de l’Ajuntament de Bot i conseller comarcal. Ha estat el candidat de la Terra Alta de Junts per Catalunya a les passades eleccions al Parlament del 14 de febrer del 2021. També ha estat 8 anys regidor i aquesta vegada serà el segon cop que encapçala la llista de Junts per Bot a les eleccions municipals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 79 = 86

Últimes notícies