HomePolíticaJunts per Horta es reforça 'per guanyar les eleccions del 28-M' amb...

Junts per Horta es reforça ‘per guanyar les eleccions del 28-M’ amb Mercè Mulet al capdavant

Mercè Mulet Griell, regidora de Junts per Horta des de 2017, encapçalarà la candidatura de la formació per guanyar les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

La cap de llista de Junts per Horta i el seu equip ja estan treballant en un programa que prioritzarà resoldre les necessitats i les mancances a les quals ha de fer front el municipi per tornar Horta de Sant Joan al lloc que es mereix. “Aquest últim mandat, Horta ha perdut pedigrí i el poble ha quedat abandonat, fins i tot brut i deixat“. Per això, una de “les actuacions més urgents” per a l’equip de Junts “és la neteja i l’arranjament de paviments i clots als carrers del poble, el reforç de la xarxa elèctrica per garantir l’enllumenat i el manteniment dels camins del terme municipal“.

Per a Mulet i el seu equip serà prioritària la promoció d’habitatge i de les activitats econòmiques, en particular del turisme, sector del qual Horta ja és un referent, però arrossega algunes mancances que cal corregir – i oportunitats que cal aprofitar-.

Tanmateix, l’equip de Junts continuarà treballant per fer arribar el reg de suport de la Terra Alta a les explotacions del poble, un reg modern i adaptat al context climàtic actual. El compromís amb la Transició Ecològica s’estendrà amb projectes per millorar l’eficiència energètica i verda dels equipaments municipals i del poble en general.

D’altra banda, el municipi ha d’aturar el despoblament greu que està patint, retenir talent i jovent, motiu pel qual ja es treballa en nous projecte, així com en diversificar l’economia i ampliar les oportunitats laborals de joves i adults. El grup municipal millorarà l’atenció i  la  relació amb els veïns i  les associacions del poble. Una altra de les demandes “constants” del veïnat, que vol atendre Junts, és habilitar i posar en marxa una Sala de Vetlles al municipi per evitar desplaçaments i situacions incòmodes en moments tan delicats.

Un equip transversal i compromès

Actualment, Mercè Mulet Griell és monitora de transport escolar i també treballa al Centre Picasso d’Orta. Mulet es defineix com una persona “treballadora i responsable” i coneix bé l’administració local, en la qual ha sigut regidora de Festes entre 2017 i 2019 i edil en l’últim mandat.

Mulet assumeix el repte que Junts recuperi el govern municipal amb els resultats dels pròxims comicis del 28 de maig. Per fer-ho s’ha envoltat d’un equip amb capacitat i deure de servei pel poble. Són conscients que “hi ha molta feina per fer” i estan compromesos a abocar-se per “no defraudar“.

Al costat de Mercè Mulet, la candidatura la completen Ricard  Grau Rallo, referent del turisme i l’oci; Jordi Antolí Andreu, dedicat al sector de maquinària pesant agrònoma; Nicolae Albu, constructor; Jaume Sancho Llombart, operador d’excavadora; Glòria Mompel Ferràs, filòloga anglesa dedicada al sector turístic i de lleure; Esmeralda Díaz, administrativa i monitora de transport escolar; Ramon Griell Todó, vinculat al sector de la restauració i altres àmbits; Albert Barrobés Victòria, productor oleícola; Joaquim Estruel Estrada, constructor; Salvador Ferràs Pujol, pagès i bomber voluntari; Rosanna Rel Aguilar, geògrafa, tècnica turística i administrativa; Joaquim Ferràs Prats, farmacèutic i responsable d’Epidemiologia a les Terres de l’Ebre; Emilia Cristina Marica, restauradora; i Mònica Ber Miralles, perruquera i restauradora.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 48 = 56

Últimes notícies