HomeEsportsKiko Vallespí finalitza en sèptima posició a la Gran Odyssée de trineus...

Kiko Vallespí finalitza en sèptima posició a la Gran Odyssée de trineus de gossos

Kiko Vallespí va ocupar una meritòria setena posició a la Gran Odyssée Savoie Mont Blanc, la prova més espectacular de gossos amb trineu que es disputa anualment a Europa, un escenari molt exigent amb deu etapes en un entorn alpí únic al món, amb seguiment en directe d’uns 50.000 espectadors.

En la competició que va tenir lloc de l’11 al 23 de gener, van competir 55 múixers amb 500 gossos, pertanyents a les nacions amb més tradició en aquest esport com França, Suïssa, Suècia, Espanya, Alemani, Itàlia i Polònia, efectuant un recorregut de 351 quilòmetres amb pujades de fins a 11.400 metres d’altitud.

El múixer tortosí de l’equip Ebremushing, va anar de menys a més amb dues dècimes posicions i una dotzena en les tres primeres etapes, per acabar setè en les restants, la mateixa posició que va ocupar a la general, amb un temps de 23:12:32. El títol va ser per al francès Remy Cost amb un registre de 16:10:45, compartint podi amb el basc Iker Ozkodi amb 16:26:59, que va ser segon, i el francès Aurelie Delattre, 17:30:16, que va ocupar la tercera plaça.