HomeSense categoriaLa tempesta Glòria deixa afectacions importants a diversos camins de tot el...

La tempesta Glòria deixa afectacions importants a diversos camins de tot el municipi de Tortosa

Arbres caiguts, tal·lussos solsits, afectacions a línies elèctriques i, sobretot, camins municipals molt afectats. Són alguns dels rastres que ha deixat la tempesta Glòria, al seu pas per Tortosa. Des del mateix dia de les intenses pluges, els serveis tècnics i els treballadors municipals dels diferents serveis de brigada han treballat per restablir la normalitat al conjunt del municipi amb la major rapidesa possible. Uns treballs que, en alguns casos, s’allargaran durant dies. A hores d’ara s’està fent una valoració econòmica dels danys, amb vista a demanar ajudes per a la restitució. 

Després de les primeres actuacions, que van consistir en la retirada de la vegetació tombada per la combinació de l’aigua i el vent, i en la neteja dels sediments que van arrossegar carrers i barrancs, ara els treballs se centren principalment en alguns camins que han quedat destrossats. Un dels exemples és el camí per on baixa el barranc de la Llet, on l’aigua ha malmès el ferm. Aquest matí, les màquines excavadores seguien treballant per habilitar la circulació i permetre que tots els veïns puguen accedir a les seues finques. També es treballa amb maquinària als barrancs de les Monges, a Bítem, o al de Fullola, al Coll de l’Alba, entre d’altres zones on caldrà actuar per retornar la normalitat. 

El temporal també ha fet que en alguns barris hi haguessen afectacions pel que fa a l’enllumenat públic. L’acumulació d’aigua als registres de distribució elèctrica fa que en alguns moments es produïssen talls del corrent. 

 

La intensa tempesta també ha provocat afectacions a equipaments municipals. 

Mentrestant, aquest migdia ha quedat reobert al trànsit la circulació pel carrer Montcada, una vegada que els tècnics municipals han pogut valorar l’afectació de l’edifici desallotjat preventivament. S’ha descartat que haja de ser enderrocat amb caràcter urgent, i per tant la família que hi resideix ja ha pogut tornar a casa. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies