HomeSocietatLa Càmara Arrossera del Montsià aporta 1.000 kg d’arròs a la campanya...

La Càmara Arrossera del Montsià aporta 1.000 kg d’arròs a la campanya “Cap llar sense aliments”

MONTSIÀ // La Càmara Arrossera del Montsià ha lliurat 1.000 quilograms d’arròs com a donatiu en espècie a la campanya “Cap llar sense aliments” iniciada el passat mes d’abril per CaixaBank i la Fundació “la Caixa”. A l’acte de lliurament hi van assistir Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, i Jordi Marcel Matamoros, president de la Càmara Arrossera del Montsià.

CaixaBank ha recordat que un any després de l’inici de la pandèmia la demanda d’ajuda alimentària persisteix. Els bancs d’aliments de Catalunya han registrat un increment de peticions d’ajut d’un 30 % l’últim any. Amb l’objectiu de frenar aquest augment, la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank impulsen la segona edició de la campanya solidària “Cap llar sense aliments” que l’any 2020 va recaptar 700.000 euros a Catalunya i 3,4 milions d’euros al conjunt d’Espanya, amb els quals es van aconseguir 3.600 tones d’aliments bàsics, 785 de les quals a Catalunya.

Segons la Federació Catalana dels Bancs d’Aliments, la demanda d’ajuda va augmentar prop d’un 30 % després del començament de la pandèmia i els bancs d’aliments de les quatre províncies van atendre 60.000 persones més que l’any anterior. Actualment, a Catalunya s’està donant assistència a 256.000 persones a través de 636 entitats socials col·laboradores. A les Terres de l’Ebre i al Camp de Tarragona, els bancs d’aliments atenen en aquests moments 32.800 persones a través de 147 entitats.

Com s’hi pot col·laborar?

Fins al 30 de juny es poden fer donacions a través de la xarxa de caixers automàtics de CaixaBank, la xarxa més extensa de tot l’Estat; a través de CaixaBank NOW, tant a l’app com al web, i també mitjançant el portal corporatiu de CaixaBank, per als qui no són clients de l’entitat. Una altra opció de col·laboració és a través de Bizum, enviant el donatiu al número 38014.

Tota la informació de la campanya i de les diferents formes de col·laboració es poden trobar al web www.capllarsense aliments.org.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 54

Últimes notícies