HomeSense categoriaLa Cambra de Comerç de Reus assessorarà els seus associats des de...

La Cambra de Comerç de Reus assessorarà els seus associats des de la Ribera d’Ebre

La Cambra de Comerç de Reus oferirà els seus serveis també des de la Ribera d’Ebre. Després de celebrar el seu consell executiu des de la seu del Consell Comarcal el passat 13 de gener, la Cambra ha arribat a un acord amb l’ens comarcal per tal que un dels seus assessors es puga traslladar fins a Móra d’Ebre i donar assessorament des de la capital de la Ribera d’Ebre, a tots els associats de la comarca. 

El personal de la Cambra es traslladarà al Consell un cop a la setmana -inicialment tots els divendres- per tal de poder atendre les demandes dels empresaris riberencs i també facilitar les tramitacions que es produeixin des del mateix territori.
La Cambra de Comerç de Reus està presidida per l’empresari riberenc Jordi Just i s’ha proposat pels propers anys apropar-se a les diferents comarques de la seua àrea d’influència, entre les quals hi ha la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, excepte els municipis de Rasquera i de Ginestar, que estan vinculats a la Cambra de Comerç de Tortosa.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, assegura que “els empresaris podran trobar a la comarca un nou servei, que en este cas de la Cambra de Comerç de Reus i que serà un avantatge”. L’ens comarcal cedirà a la Cambra una sala polivalent que, actualment, ja utilitzen altres entitats que es traslladen a la Ribera d’Ebre de forma periòdica per prestar altres serveis a la població.

Durant el consell executiu del passat dia 13, Jordi Just va destacar que “és un dels objectius de la Cambra el d’apropar-se al territori, i més en el cas de la Ribera d’Ebre, on hi havia el compromís de fer una visita per copsar les demandes del territori i la situació que ha quedat després de l’incendi del passat mes de juny”.

El passat mes de desembre, la Cambra de Reus va fer oficial que donaria servei des del Consell Comarcal del Priorat i posteriorment també té previst segellar el mateix acord a la Terra Alta i la Conca de Barberà. 

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies