HomeSocietatLa catedràtica ebrenca Mercè Gisbert, candidata provisional a les eleccions de la...

La catedràtica ebrenca Mercè Gisbert, candidata provisional a les eleccions de la URV

Des d’avui, Mercè Gisbert, Doctora en Ciències de l’Educació i Catedràtica en Tecnologia Educativa al Departament de Pedagogia de la URV, és candidata provisional a les eleccions a rectora de la Universitat Rovira i Virgili. Gisbert s’hi presenta amb un equip de persones que té com a objectiu donar resposta a les necessitats d’una societat immersa en un context global de canvis constants en l’àmbit social, mediambiental, de model econòmic i de configuració del territori. “La URV ha de donar resposta a aquests reptes. Creiem que el coneixement i el talent de les persones que formem la comunitat universitària permetrà a la URV esdevenir un agent clau a la Catalunya Sud i recuperar així el rol que la universitat ha anat perdent en els darrers anys”, ha explicat Gisbert.

És un projecte de transformació inclusiu, participat i cocreat per totes les persones que formen part de la comunitat URV, per contribuir al creixement i a la innovació social de la Catalunya Sud i del món” explica la candidata. El programa inclou un pla de catorze accions de govern que abasten tots els àmbits de l’activitat acadèmica, els processos de gestió i la vida universitària, i tenen com a denominador comú una visió plenament transversal i fonamentada en la implicació del talent del PDI (Personal docent i investigador), del PAS (Personal d’Administració i Serveis) i dels estudiants i estudiantes.

Un procés d’escolta i diàleg

La redacció del programa electoral és fruit d’un procés d’escolta i diàleg permanent amb la comunitat universitària, que s’ha allargat durant gairebé un any i que he permès recollir més de 400 idees i propostes. “Amb totes aquestes aportacions, ja podem iniciar les primeres accions en els primers cent dies de mandat. No perdrem temps en posar en marxa la nostra acció de govern“, segons Mercè Gisbert.

Avui 5 de maig es dona el tret de sortida a la campanya electoral al rectorat. Les candidatures oficials es proclamaran el pròxim 11 de maig i la votació, que serà electrònica per primer cop, es farà del 23 al 25 de maig. En cas que sigui necessària una segona volta, se celebrarà entre l’1 i el 3 de juny. Tots els detalls de la candidatura es poden consultar al web aramercegisbert.cat, que inclou la biografia de la candidata i dels membres de l’equip, les línies de govern, el programa i l’agenda d’activitats de campanya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

86 + = 91

Últimes notícies