HomeSense categoriaLa Clínica Terres de l'Ebre incorpora un mamògraf d'alta tecnologia i habilita...

La Clínica Terres de l’Ebre incorpora un mamògraf d’alta tecnologia i habilita un nou espai per a l’alletament matern

La Clínica Terres de l’Ebre ha incorporat un nou mamògraf d’alta tecnologia per a la detecció de tumors mamaris. L’aparell comporta un seguit de beneficis per a les persones que s’han de sotmetre a l’exploració ja que permet reduir el temps de la prova, aplicar una dosi de radiació menor, així com obtindre una imatge de més qualitat que la que oferia l’anterior aparell analògic. 

Aquest divendres, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada de la regidora de Salut, Mònica Ripoll, i de la directora de la Clínica Terres de l’Ebre, Núria Casalé, han visitat les instal·lacions i n’han destacat l’avantatge que suposa per a les pacients. L’alcaldessa ha destacat que les millores introduïdes s’inclouen dins l’aposta per oferir “més serveis i de més qualitat, millorant els equipaments dels quals disposa el centre de titularitat municipal”, ha dit. 

Durant la visita, també han visitat el nou Espai POPA, habilitat al costat del vestíbul d’entrada a l’equipament sanitari. Es tracta d’una saleta pensada per afavorir que les mares amb nadons en etapa de lactància que són de visita al centre o que estiguen prop de la clínica puguen alletar les criatures amb comoditat. El coordinador d’hospitalització i de la sala de parts de la Clínica Terres de l’Ebre, Òscar Forcadell, ha recordat que la proposta va sorgir d’una de les llevadores del centre, Vanesa Sanz, i que ràpidament es va fer seua la direcció. D’aquesta manera, s’uneixen als 433 centres de tot Catalunya (equipaments sanitaris, farmàcies, escoles bressol, biblioteques, cafeteries…) que ja disposen d’un espai d’aquestes característiques, i que formen part de la iniciativa del col·lectiu Amics de la Popa, que promou l’alletament matern com a l’alimentació ideal per als nadons. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies