HomePolíticaLa coalició Movem Tortosa-PSC presenta el seu candidat al poble de Vinallop,...

La coalició Movem Tortosa-PSC presenta el seu candidat al poble de Vinallop, el jove Mateu Vidiella

El professor Mateu Vidiella Yagüe es posarà al capdavant de la candidatura de progrés Movem TortosaPSC al poble de Vinallop. Vidiella compagina la seua tasca de professor de formació professional, en l’especialitat de transport i manteniment de vehicles, amb un negoci de consultoria. El jove ha decidit sumar-se a la coalició “perquè he format part activa de la comissió de festes durant els últims anys i després d’una bona experiència per la feina feta, considero que he de fer un pas més per a donar més vida al poble. Això només ho aconseguirem fent que els seus habitants se senten orgullosos de viure aquí“. Vidiella ha afegit que fer este pas i aconseguir un poble més viu “només el veig factible amb la candidatura Movem Tortosa-PSC, perquè desprenen les mateixes ganes que tinc jo de fer coses, de fer-les bé i de manera diferent, així que per això, sí, me sumo a la coalició, me sumo al canvi i a les ganes de fer-lo possible“.

Per tal de fer un barri millor per als veïns i veïnes de Vinallop, Mateu Vidiella ja ha fet la seua feina i proposa a la coalició projectes tan importants com impulsar la continuació de la via verda que ve de la Raval de Crist i allargar-la fins a Amposta, millorar la seguretat per als vianants entre les dos parts del poble, renovar i augmentar els punts d’enllumenat i arranjar i senyalitzar els camins. Entres altres propostes també preveu la millora de l’eficiència energètica del poliesportiu instal·lant plaques solars així com tancar el seu perímetre per ampliar els seus usos.

Els candidats de la coalició Movem Tortosa-PSC, Jordi Jordan i Víctor Grau, presenten Mateu com un jove amb moltes ganes de fer coses pel seu barri que té “tota la nostra confiança. Estem segurs que les ganes que desprèn les sabrà canalitzar per a engrescar als seus veïns i veïnes i fer un poble millor, amb més vida. Mateu es una persona implicada i amb una gran capacitat de gestió, ja ho ha demostrat en el seu àmbit laboral i per tant, és un persona de confiança que de ben segur farà de Vinallop un poble viu i amb projecció de futur”.

El candidat de Vinallop se suma a la candidatura que ara fa unes setmanes va presentar la coalició, en un altre dels pobles de la ciutat, a Jesús. “Els pobles i barris són tan importants per a nosaltres com la mateixa ciutat de Tortosa, per això creiem molt important la implicació de la seua gent per aconseguir el barri que volem. Cal construir un municipi amb una mirada més integradora que faci dels pobles i dels seus barris un actiu potencial de la ciutat: Tortosa no serà una ciutat puntera sense els seus pobles i barris. Plegats, podem construir el futur que la ciutadania mereix”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 17

Últimes notícies