HomeSense categoriaLa Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa lamenta la...

La Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa lamenta la resolució judicial contra les obres de la retirada del monument

TORTOSA // La Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa ha realitzat el següent comunicat, desprès de què el jutjat contenciós administratiu número 2, ha resolt a favor de Corembe la petició de mesures cautelars contra les obres de la retirada del monument a la batalla de l’Ebre de Tortosa que s’havien d’executar aquest mes de juliol.

Les mesures cautelars afecten, per ara, a la llicència d’obres que va atorgar l’Ajuntament de Tortosa al departament de Justícia i suposarà la paralització total del procés de retirada fins que no es resolguen els dos recursos contenciosos presentats pel Corembe contra el consistori i el departament de Justícia.

 

Comunicat

  • Una vegada més lamentem tots els entrebancs que ens hem anat trobant per fer possible la retirada del monument franquista més gran de Catalunya. Entrebancs fins ara polítics, i ara judicials.
  • Demanem a l’equip de govern de l’Ajuntament de Tortosa que no s’inhibisca de la situació i que adopte una actitud proactiva a favor de la dignitat democràtica i que duga a terme tots els recursos legals al seu abast contra aquesta mesura cautelar per tal que es puga complir la Llei de Memòria Històrica al més aviat possible i d’aquesta manera Tortosa s’allibere d’aquesta exaltació pública d’un règim dictatorial feixista. També a la resta de regidores i regidors que mantinguen el seu compromís i actitud ferma per la retirada del monument franquista més gran de Catalunya.
  •  Esperem que el Jutjat administratiu número 2 de Tarragona resolga amb urgència els recursos.
  •  Volem manifestar el nostre convenciment que aquestes maniobres dilatòries per mantenir el monument en peu no aconseguiran el seu objectiu i el monument serà definitivament desmantellat.
  • La Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa portem molts anys de lluita per la retirada dels símbols franquistes i per la recuperació d’una memòria històrica restaurativa i no defallirem fins que la retirada del monument franquista més gran de Catalunya siga efectiva. Emplacem també la resta de societat civil, partits polítics, sindicats, que s’han manifestat per la retirada del monument que mantinguen també una actitud activa per fer-la possible.
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

79 + = 89

Últimes notícies