HomeEsportsLa Covid-19 provoca la finalització del Circuit Running Series Terres de l'Ebre...

La Covid-19 provoca la finalització del Circuit Running Series Terres de l’Ebre del 2020

ESPORTS // Els clubs i organitzadors del Circuit Running Sèries Terres de l’Ebre, han decidit donar per finalitzada l’edició de l’any 2020, a causa de la situació provocada per la Covid-19. De moment tan sols s’havien pogut disputar les proves de 10 i 5 quilòmetres d’Amposta, el passat 16 de febrer, i l’Ampolla del 8 de març. Posteriorment es van ajornar els de Tivenys i el Perelló, que havien de disputar-se el 10 i 24 de maig respectivament.

La següent cita del circuit era la de Santa Bàrbara prevista per al pròxim 14 de juny, i tot seguit formaven part del calendari, els del Balcó de Camarles, Batea, Lo Pont de Deltebre, Jesús, la Galera i havia de finalitzar el 25 d’octubre amb la prova de l’Aldea.

Els responsables del circuit han emes un comunicat justificant la decisió de cancel·lar el circuit “la informació que tenim avui dia, sobre la situació de la pràctica de l’esport col·lectiu durant els pròxims mesos, en plena lluita contra la Covid 19, ens dóna una complexitat extra en l’organització de les carreres que els fa inviables. L’obligació de mantenir distàncies, la impossibilitat de donar avituallaments o serveis de dutxes, entre altres.”. En el comunicat indiquen que encara no han descartat la possibilitat d’organitzar alguna de les proves pendents “això no obstant, seguim treballant i estarem pendents de totes les novetats i evoluciones de la situació de l’esport. En el cas que l’evolució siga positiva, tan aviat es torne a una pràctica més normalitzada, estem estudiant la possibilitat de recuperar part de les carreres i organitzar un circuit de carreres per l’últim tram de l’any”.

També han solucionat el tema relacionat amb els atletes que havien adquirit els abonaments per disputar totes les proves del calendari “a partir d’aquesta setmana, es farà la devolució equivalent a les carreres anul·lades en la mateixa targeta de crèdit amb la qual es va fer el pagament. En cas de dubte o problema és olla enviar un missatge al correu: runningser@runningseries.net

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 67

Últimes notícies