HomeEconomiaLa Diputació de Tarragona destina gairebé un milió d'euros per donar suport...

La Diputació de Tarragona destina gairebé un milió d’euros per donar suport a entitats del Tercer Sector

La Diputació de Tarragona dona un nou impuls als projectes d’àmbit social a la demarcació amb la concessió de gairebé un milió d’euros en ajuts per a entitats del Tercer Sector.

En concret, la institució ha aprovat concedir 747.936,36 euros per a 67 entitats i fundacions de caràcter social del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès i, mitjançant una línia d’ajuts de nova creació, 199.996,24 euros més per a 11 centres especials de treball i empreses d’inserció sociolaboral que permetran que persones amb necessitats especials o en risc d’exclusió treballen millorant i recuperant espais naturals de la demarcació.

Amb l’augment pressupostari per este tipus de convocatòries, així com amb la nova línia d’ajuts per a centres especials de treball i empreses d’inserció sociolaboral, la Diputació de Tarragona referma el seu compromís amb les polítiques socials arreu de la demarcació. En este sentit, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, destaca que l’atenció a l’àmbit social “forma part de la nostra acció com a administració pública compromesa amb l’equitat i el bé comú”.

Ajuts per a activitats d’entitats i fundacions socials

Els ajuts per a activitats de les entitats i fundacions de caràcter social s’han concedit per activitats realitzades durant el 2021 en favor de les persones i dels col·lectius més vulnerables de la població.

L’acompanyament a l’atenció i suport social a persones amb esclerosi múltiple que du a terme la Fundació Privada per a la Lluita contra l’Esclerosi Múltiple, o l’atenció psicosocial d’infants i adolescents amb càncer per part de l’Associació de nens amb càncer de Catalunya són només dos exemples dels projectes que rebran aquest suport de la Diputació.

Ajuts per a Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció Sociolaboral

Pel que fa a la convocatòria de subvencions per a centres especials de treball, entitats titulars d’estos d’iniciativa social i empreses d’inserció sociolaboral per a la conservació i millora d’espais naturals, s’atorguen a onze projectes. Estos beneficiaran persones o col·lectius amb necessitats especials, diversitat funcional, o en situació risc d’exclusió social, generant ocupació i fent tasques de millora i conservació d’espais naturals d’ús públic. S’atorguen a Fundació El 7 D’astres de Deltebre, Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell, APRODISCA BATUKE de Montblanc, l’Associació de Familiars de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament TBC de Reus, la Fundació Pere Mata de Reus, l’Empresa d’Inserció de les Comarques de Tarragona SL, Aurora- Centre Especial de Treball, Fundació Privada Onada, E.I. Sociolaboral i Serveis Ambientals de la Serra de Llaberia S.L de Tivissa, Fundació Privada Ginac de Valls i Fundació Formació i Treball Empresa d’Inserció de Vila-seca.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 70

Últimes notícies

-->