HomeEconomiaLa Diputació de Tarragona obre el termini per sol·licitar ajuts per a...

La Diputació de Tarragona obre el termini per sol·licitar ajuts per a l’organització d’activitats culturals, esportives i de caire social

La Diputació de Tarragona ha obert el termini per tal que entitats i fundacions del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès puguen sol·licitar ajuts per a l’organització d’activitats culturals, esportives i de caire social.

Les subvencions destinades a impulsar la cultura compten amb una dotació total de 2.000.000 euros que els beneficiaris podran destinar a activitats d’interès cultural, educatiu, econòmic o humanitari, ja siguen projectes, programacions d’activitats anuals o puntuals o bé cicles, jornades, exposicions o congressos, entre altres.

Els ajuts per al foment de l’esport disposen d’una dotació total d’1.000.000 euros, que es podran invertir en l’organització d’activitats esportives singulars adreçades al públic general, com ara premis, campionats, diades esportives, torneigs, marxes, maratons o similars. També s’hi admeten les activitats culturals o d’interès ciutadà que les entitats esportives organitzen a la demarcació amb motiu d’aniversaris, commemoracions, dates especials o activitats de suport a l’esport adaptat i inclusiu.

Pel que fa a les subvencions per impulsar activitats de caire social, estes es podran destinar a actuacions que, dins l’àmbit d’acció social, serveis socials bàsics i prestacions d’urgència social, es facen en interès de la ciutadania de la demarcació. També es podran invertir en projectes que promoguen la inserció social o laboral de persones o col·lectius amb discapacitat, diversitat funcional o que es troben en risc d’exclusió, contribuint així a reduir les desigualtats i a promoure la cohesió i inclusió social al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. La dotació total d’estos ajuts és d’1.000.000 euros.

Les entitats i fundacions interessades ja poden consultar les bases i presentar les sol·licituds a través de la Guia de Serveis fins al pròxim 29 de juny.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies