HomeEconomiaTuristes conscients i eines per reutilitzar i reciclar aigua, el repte del...

Turistes conscients i eines per reutilitzar i reciclar aigua, el repte del sector turístic a l’escassedat del recurs

Reduir el consum, aprofitar l’aigua per a diversos usos, i conscienciar clients i personal d’establiments són les principals estratègies que el turisme ha de posar en marxa per gestionar de manera sostenible i eficient l’aigua.

El sector turístic de Tarragona i l’Ebre ha avaluat en una jornada a Deltebre les eines per “reduir l’empremta hídrica” i detectar malbarataments que es puguin corregir – i fins i tot penalitzar -. Reutilitzar aigües residuals, recollir i usar aigua de pluja o consumir aigües dessalades són algunes de les experiències que ja es fan i han exposat establiments com l’hotel Samba de Lloret de Mar, la masia Can Buch de Sant Aniol de Finestres o les institucions i entitats privades d’Eivissa i Formentera.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies