HomeSocietatLa Diputació realitza tasques de poda i tala en 108 km de...

La Diputació realitza tasques de poda i tala en 108 km de la seva xarxa viària per prevenir incendis i millorar la visibilitat dels conductors

La Diputació de Tarragona ha reprès aquest mes d’octubre les tasques de poda i tala d’arbrat en diverses carreteres de la seva xarxa viària per tal d’evitar la propagació d’incendis i millorar la visibilitat dels conductors. Es tracta d’actuacions que es realitzen en coordinació amb el Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, amb qui s’avalua prèviament l’estat de les carreteres i es decideix quines vies necessiten una actuació prioritària. Des d’ara fins a final d’any està previst actuar al llarg de 108,20 km  de carreteres de titularitat de la Diputació.

Els treballs que s’estan duent a terme tenen com a objectiu la prevenció d’incendis de cara a l’estiu, afavorint que les carreteres actuïn com a tallafocs. D’altra banda, el Servei de Carreteres de la Diputació també realitza tasques de sega dels marges de les carreteres per evitar el creixement i l’assecament descontrolat dels matolls amb l’objectiu d’evitar la propagació d’incendis i garantir la visibilitat dels conductors.

Aquest mes d’octubre s’han iniciat els treballs de poda i tala d’arbrat a la TV-7042 de Rojals a Montblanc, on s’actuarà en un total d’ 11,585 km (amb afectació als municipis de Montblanc i Vilaverd) i a la TV-2441 de Santes Creus a Pontons, on s’actuarà en un total de 17,943 km (amb afectació als municipis d’Aiguamúrcia i Querol).

Està previst que abans de finals d’any es pugui actuar en les següents carreteres:

Terres de l’Ebre

TV-3341: d’Horta de Sant Joan al límit de la demarcació: 3,990 km

T-1110: de la T-330 (Horta de Sant Joan) al límit de la demarcació: 3,412 km.

T-301: de Tortosa a Benifallet: 23,890 km (municipis afectats: Tortosa, Tivenys i Benifallet)

Camp de Tarragona i Baix Penedès

TV-2444: de la C-51 a Can Ferrer de la Cogullada : 4,810 km (municipis afectats: Vila-rodona i el Montmell)

TP-2442: de Sant Jaume dels Domenys a Pla de Manlleu: 12,545 km (municipis afectats: Sant Jaume dels Domenys, el Montmell i Aiguamúrcia)

T-244: del Pla de Manlleu a Ranxos de Bonany: 8,238 km (municipis afectats: Aiguamúrcia i Querol)

TV-2142: del Pont d’Armentera al barri de les Ordes: 4,320 km (municipis afectats el Pont d’Armentera i Aiguamúrcia)

TV-2443: de Vila-rodona a Aiguaviva: 17,465 km (municipis afectats: Vila-rodona i el Montmell)

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 42 = 48

Últimes notícies