HomeEsportsLa federació de penyes del Barça de les Terres de l'Ebre solidària...

La federació de penyes del Barça de les Terres de l’Ebre solidària amb els sanitaris

La Junta Directiva de la Federació de Penyes del FC Barcelona de les Terres de l’Ebre va aprovar un ajut de 2000 euros per comprar EPI’s (equips de protecció individual), per als sanitaris de l’Ebre. El dia 31 de març es va fer efectiva la transferència d’aquesta quantitat al compte que CatSalut els va notificar per poder combatre el coronavirus amb millors condicions.

La Junta Directiva de la Federació es mostra segura que entre tots aturarem l’epidèmia i instava a la gent a cuidar-se en aquesta situació complicada.

Al mateix temps i a causa de les afectacions per la prevenció de la transmissió del Coronavirus, la Federació de Penyes de les Terres de l’Ebre està prenent una sèrie de mesures, d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries competents. El resultat d’aquestes mesures ha estat la suspensió de totes les activitats amb efecte immediat, com el .Penyes Futbol Games que estava previst el dia 29 de març a Peníscola i l’entrenament de Futbol 7 a l’Ampolla del 15 de març, que van quedar suspesos, a l’espera del desenvolupament d’aquesta situació.

Fundada el 13 d’abril del 2013 a Tortosa, la Federació de Penyes del FC Barcelona de les Terres de l’Ebre presidida per Ramon Fibla agrupa 42 penyes de les quatre comarques ebrenques.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies