HomeSense categoriaLa Fira de Mostres rep prop de 43.000 visites

La Fira de Mostres rep prop de 43.000 visites

La 58a edició de la Fira de Mostres d’Amposta va tancar portes diumenge 9 de desembre després de quatre dies de Fira.

Durant els quatre dies de mostra es van registrar més de 43.000 visites, una xifra qualificada d’èxit tant per l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, com per la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez. “Un any més, la Fira de Mostres demostra la seva capacitat per atraure visitants d’arreu del territori”, afegeix l’alcalde, tot assenyalant que “ens movem amb xifres similars a les d’altres edicions, tenint en compte que enguany la fira ha durat 4 dies i l’any passat es va allargar fins a 5”. Tomàs també ha destacat que un dels millors dies va ser el primer, quan la Fira va rebre 12.500 visites.

La Fira de Mostres va obrir portes el dijous 6 de desembre. Enguany, la inauguració va anar a càrrec de la presidenta de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), Maria José Fernàndez, en representació del teixit empresarial i l’emprenedoria, un dels elements claus de la Fira. Fernàndez va fer un discurs en què va posar en valor, entre d’altres coses, com la unió d’empresaris és necessària per poder tirar endavant projectes empresarials.

Una de les novetats de l’edició d’enguany va ser la Fira Ebre Events, on es van concentrar diferents empreses dedicades a l’organització d’esdeveniments com bodes, per exemple. “S’ha demostrat un èxit”, diu la regidora, “les empreses participants estan molt satisfetes amb els contactes realitzats”. En aquest espai es van realitzar concerts en directe, desfilades i, fins i tot, una trobada d’organitzadors de bodes de totes les Terres de l’Ebre.

 

Primera Gala de l’Ensenyament

Enguany, en el marc de Fira Amposta va tindre lloc la I Gala de l’Ensenyament, un acte organitzat per la regidoria d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament d’Amposta amb l’objectiu de “posar en valor la tasca dels docents dels 9 centres educatius de la ciutat i també per reconèixer als estudiants que han excel·lit en la seva trajectòria”, en paraules de la regidora, Inés Martí. En aquest sentit, durant la Gala, que va omplir l’auditori municipal de mestres, professors i professores, estudiants i familiars, es van fer entrega dels Premis a l’excel·lència als estudis, que enguany han rebut 148 estudiants. També es va reconèixer els 9 mestres, professors i professores que es van jubilar a alguns dels centres educatius d’Amposta el curs 2017-2018 i va tindre lloc una conferència de la jove biòloga ampostina Sandra Leonardo.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies