HomeSense categoriaLa Fira del Moble de la Sénia amb una fórmula diferent en...

La Fira del Moble de la Sénia amb una fórmula diferent en línia de futur

EDICIÓ PAPER // La Fira d’Artesania de la Fusta i el Moble de la Sénia presenta una fòrmula diferent en línia, adaptada a la Covid-19, per a poder seguir gaudint dels diferents esdeveniments públics. 

Este web, però, no naix només amb la voluntat de substituir puntualment la Fira, sinó que pretén ser una fórmula de futur per a ampliar-la i mantenir-la present al llarg de tot l’any, com a valor afegit també per a futures edicions de noves fórmules, un projecte que s’inicia l’any 2009. La primera edició va adoptar el format de jornada, més que de fira, ja que juntament amb l’exposició de peces artesanes es van celebrar unes ponències relacionades amb l’artesania i l’ofici de fuster a la Sénia. El cert és que, amb esta jornada, moltes persones van mostrar interès en el projecte, fet que va ajudar a la creació de l’Associació d’Artesans de la Sénia.

Des de fa uns anys, la fira es complementa, amb la participació de la Federació de Comerciants del Moble, organitzant la Festa del Moble. Durant el cap de setmana de la fira, les botigues de mobles tenen obertes les portes, amb ofertes, descomptes i promocions especials per a recordar que la Sénia seguix sent un important referent en este sector.

L’organització d’este esdeveniment de gran rellevància al municipi compta amb la col·laboració de diverses entitats locals: Associació d’Artesania, Federació de Comerç del Moble (FECOMS), Col·lectiu d’Empresaris del Moble (CEMS), Centre d’Estudis Seniencs, CENFIM i Federació de Comerços (FECOSE). 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies