HomeSense categoriaLa Fundació "la Caixa" i CaixaBank junts per ajudar a l'Associació d'Esclerosi...

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank junts per ajudar a l’Associació d’Esclerosi Múltiple adequant les instal·lacions de la seu de Deltebre

BAIX EBRE // CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport al projecte de rehabilitació de pacients de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de les Terres de l’Ebre, a la seua segons seu, ubicada a Deltebre. L’entitat social ha rebut una col·laboració de 4.000 euros, en el marc del dia mundial de l’Esclerosi Múltiple que es va celebrar el 30 de maig. 

Des de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de les Terres de l’Ebre (EMATE) es realitzen sessions de rehabilitació amb una fisioterapeuta a malalts d’esclerosi múltiple a les dues seus de l’entitat, Tortosa i Deltebre. A més, des de l’associació es realitza teràpia i assessorament a usuaris i cuidadores, de totes les Terres de l’Ebre, afectats per aquesta malaltia.

La col·laboració de la Fundació “la Caixa” i de CaixaBank anirà destinada a la compra d’equipament adequat a les necessitats dels malalts i al tipus de rehabilitació neurològica que es duu a terme. Este nou material permetrà realitzar les teràpies amb més seguretat i poder realitzar més varietat d’exercici terapèutic. La compra de nou material inclou una llitera hidràulica, passamans i pilotes de bobath. 

Gràcies a la seua capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seua labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals com les de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de les Terres de l’Ebre i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessen accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies