HomeSense categoriaEl Consell Comarcal del Montsià inicia les inscripcions al programa de transformació...

El Consell Comarcal del Montsià inicia les inscripcions al programa de transformació digital i Indústria 4.0

MONTSIÀ // L’Agència de Desenvolupament Local del Montsià obre les inscripcions al programa gratuït de seminaris i assessoraments personalitzats, adreçat a treballadors/es, directius/ves de petites i mitjanes empreses i autònoms/es. El programa oferirà seminaris gratuïts per entendre la transformació digital i avançar cap a la implementació de tecnologies i solucions d’indústria 4.0 i assessorament professional a mida.

Els seminaris tindran una orientació introductòria, que us permetran tenir una visió global i de conjunt per entendre la transformació digital i avançar cap a la implementació de tecnologies i solucions d’indústria 4.0.

 

Les sessions seran les següents:

Seminari 1 (9 de juny de 15:30 a 19:30 hores): Workshop de diagnosi del grau de transformació digital on es parlarà dels fonaments de la digitalització i metodologia de transformació digital, de la dinàmica de diagnosi del grau de digitalització de l’empresa i sobre Business Case, tot a càrrec de Jordi Roca, Consultor i especialista en transformació digital, Indústria 4.0 i Resiliència Empresarial.

 

Seminari 2 (16 i 17 de juny de 16:00 a 18:00 hores, de forma virtual): introducció a la fabricació additiva, en esta sessió es farà unaIntroducció a la tecnologia 3D i es parlarà sobre els principals mètodes i tecnologies de fabricació additiva. Esta xerrada la portarà a terme Andreu Belles de l’empresa OptimPeople, expert en prototipat industrial i amb molta trajectòria en l’àmbit de la fabricació additiva.

 

Seminari 3 (30 de juny i 1 de juliol de 16:00 a 18:00 hores, de forma virtual): introducció a la IoT i al Big Data on es parlarà sobre els dispositius i comunicacions en entorns productius i també sobre l’impacte de les dues tecnologies en el model de negoci. El ponent d’esta sessió serà Carlos Cosials, de l’empresa OptimPeople, consultor i especialista en habilitats de la Indústria 4.0.

 

Seminari 4 (15 de setembre de 15:30 a 19:30 al Consell Comarcal del Montsià): Nous models de la relació amb els clients. Es parlarà sobre els processos digitals per captar l’atenció dels clients potencials  i sobre com repensar l’oferta per canviar el model de relació. Es farà ús de Tripwire Strategy, CRMs i plataformes d’emailing; amb Carlos Pérez de l’empresa OptimPeople, especialista en solucions habilitadores de la Indústria 4.0.

 

Seminari 5 (22 de setembre a les 15:30 fins a les 19:30 hores al Consell Comarcal del Montsià): Digitalització de la gestió interna, es mostraran les eines i recursos digitals per la gestió del negoci i dels projectes i, es parlarà, sobre els aspectes bàsics de la infraestructura TIC, seguretat i gestió de l’equip, talent i coneixement. Esta sessió també la portarà a càrrec Carlos Perez, igual que el seminari 4.

 

Seminari 6 (29 de setembre de 15:30 a 19:30 hores al Consell Comarcal del Montsià): Com gestionem un entorn de transformació digital, on tractaran temes com la gestió de projectes en entorns VUCA, la metodologia predictiva de projectes versus, la gestió AGILE de productes o serveis i, es parlarà, sobre com la digitalització i transforma els rols i les tasques. El ponent d’esta sessió està encara per confirmar.

 

Visita a una implementació d’indústria 4.0 de referència (falta a concretar el dia)

 

El programa d’assessorament consisteix en sessions de treball individuals amb la consultoria OptimPeople, especialitzada en transformació digital. L’objectiu d’estes sessions personalitzades és treballar un petit pla d’acció per reforçar l’estratègia digital i d’indústria 4.0. En estes sessions es discutiran possibles línies d’actuació que afavoreixin la transformació digital del negoci i la incorporació de tecnologies de la Indústria 4.0. Es reflexionarà sobre l’impacte del “dur a terme” i del “no dur a terme” i es plantejaran nous escenaris estratègics. Per tal de poder accedir a l’assessorament individualitzat serà imprescindible assistir a la primera sessió del programa.

Les places a les sessions són limitades. Per poder assistir a alguna de les sessions s’ha d’omplir un formulari a través d’este enllaç.

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 17

Últimes notícies