HomeSense categoriaL'atenció psicològica immediata en accidents amb ferits greus s'amplia a menors de...

L’atenció psicològica immediata en accidents amb ferits greus s’amplia a menors de 18 anys

TERRES DE L’EBRE // Des de fa dos mesos que està en vigent el conveni de col·laboració entre el Servei Català de Trànsit (SCT) i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per ampliar l’atenció psicològica immediata en accidents amb ferits greus on hi haja menors de 18 anys, fins ara el servei només incloïa els infants fins als 12 anys.

En este conveni, el SEM continuarà fent la gestió, la coordinació i el seguiment dels serveis de suport psicològic també es prestarà en atenció a víctimes directes o indirectes en cas d’accidents mortals, amb la comunicació de males notícies, en casos on s’haja de comunicar a un familiar directe una mort per sinistre viari i l’assistència al lloc del sinistre amb múltiples víctimes.

L’objectiu és oferir suport presencial i atenció especialitzada psicològica als afectats i persones de l’entorn de les víctimes d’accidents de trànsit, en cas de sinistres mortals o amb ferits greus.

Este servei estarà actiu les 24 hores del dia, cada dia de l’any, i donarà cobertura a tots els municipis de Catalunya.

D’esta forma es consolida una estratègia comuna per atendre les necessitats d’un col·lectiu vulnerable com són els menors d’edat, sobretot en cas de veure’s afectats per un sinistre viari, tenint en compte la situació de desemparament que es produeix per si mateix.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

69 + = 74

Últimes notícies