HomeComunicacióLa gala del 20è aniversari del Setmanari L'EBRE i el 40è de...

La gala del 20è aniversari del Setmanari L’EBRE i el 40è de l’ACPC farà diversos reconeixements especials

A l’anunciat homenatge in memoriam a Vicky Curto, periodista i correctora lingüística de L’Ebre, i al premi Valor Ebrenc 2021 que rebrà el periodista i empresari Josep Lluís Villa a la gala del 20è aniversari del Setmanari i els quaranta anys de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), s’hi sumaran, divendres a la tarda (19.00 h, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa), nou reconeixements més amb unes característiques molt especials.

Com explica Ximo Rambla, editor-gerent de l’EBRE, és una gran oportunitat per a ser agraïts amb una sèrie de persones sense les quals no s’hauria arribat fins aquí, “vint anys donen per a molt, i en el nostre cas, amb un treball molt intens, diria que fins i tot, massa, per moments, ja que això pot perjudicar el fet d’assaborir tot el que estàvem fent en realitat durant este temps”.

Hi haurà reconeixement a articulistes, subscriptors, anunciants, jóvens periodistes…, i, en definitiva, com diu Rambla, “a persones que hi han tingut un paper destacat, determinant i valuós, i moltes vegades des de la més absoluta discreció”. Serà una gala, també, per a fer valdre el paper de les publicacions locals i comarcals com a grans dinamitzadores de la vida social dels seus respectius territoris, “i és en este aspecte en què pensem que L’Ebre ha tingut un paper destacat des del primer dia de la seua aparició al carrer”.

El Setmanari és un mitjà més del grup l’EBRE, que durant vint anys ha propiciat l’arribada de nous projectes i empreses. L’organigrama abasta actualment tots els sectors comunicatius, des del paper, passant per la ràdio, la televisió, els digitals, fins a altres serveis complementaris.

Entre tots els mitjans del grup sumen als seus digitals 3,6 milions de pàgines vistes en un any, per a posar-ne només un exemple, i acumulen 118.876 navegadors únics i 44.297 seguidors.

En vint anys s’han creat desenes de llocs de faena, en què els professionals de la comunicació han pogut exercir el seu treball amb unes bones condicions i amb grans possibilitats de creixement personal.

Francesc Fàbregas, president de l’ACPC, ha comentat davant d’una altra nova gala descentralitzada arreu del país, com abans n’hi ha hagut a Barcelona, Vic o Valls, que a les Terres de l’Ebre s’acabarà veient el mateix que en d’altres punts del país, “gent que estima i valora la seua història i la seua terra, i que és capaç de mantindre la marca original de premsa de proximitat, de premsa de quilòmetre zero”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 69

Últimes notícies